Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz zsírsámán #14794 üzenetére

    Flame ON :
    " Ha van valami újdonság az a baj, ha nincs, az is baj."
    Az a baj ezzel az új star menü pótlékkal, hogy van pár dolog, amit a régi jobban tudott.
    Nekem speciel zavaró a 23"-s monitoron az, hogy csak néhány program ikonja fér ki, ha többet akarok, scrollozni kell. És túl nagy területen kell szétnézni, hogy szemre megtaláljam a keresett alkalmazást.
    A régi menüben amit időnként el-elindítgattam, az idővel bekerült a start menü aljára, mint gyakrabban használt program, nem kellett keresni. Ráadásul egy 10x5 centis területre volt korlátozva a menü, azt egy pillanat alatt átláttam. Most viszont, ha keresek is, az is kitölti halál feleslegesen a teljes képernyőt, mert jobb szélen keres, bal szélen a találat (az a két darab).
    Ezerszer kezdünk hozzá, ezerszer jutunk arra a végeredményre, hogy egy kisméretű, 10-13"-os táblán, notin ez még nézhet is ki jól, de hagyományos desktopra nem való.
    Másik zavaró dolog, amitől hiányérzetem lesz, az a státusszor eltűnése a metrós modern appok esetén. Néha rá-ránézek az órára, hogy mennyi is az idő. metrós modern felüeten nincs ilyen, megint át kell nézni a desktopra. Igen, tudom, hülyevagyok, de nincs órám, mert mindíg volt valami elektromos ketyere a környéken, ami mutatta az időt. metrós modern-ben viszont nincs.
    A kettősség kezelése sem teljesen kiforrott még. Például, hogy alkalmazások között tudok váltani a kép bal szélén. De ott csak a metrós modern appok vannak, plusz egy ál alkalmazás a desktop. Ha viszont a desktopon a taskbaron lévő ikonokon böködök, ott csak a desktop alkalmazások között megy a váltás.
    Azt azért megnézném, hogy egy érintőképernyőn win8-as tableten hogy nyom valaki alt-tabot, hogy minden alkalmazás közül választhasson, vagy egy win+x-et, hogy előjöjjön a bal alsó sarokban lévő control panel, satöbbi menü :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák