Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • t72killer

    titán

    LOGOUT blog

    válasz #93794560 #13114 üzenetére

    Az, hogy bukás-e vagy sem, a befolyt profit mondja meg. Mivel (gondolom) te se, énse vagyunk M$ részvényesek, nekünk mind1. A lényeg, hogy a rendszer jó legyen (gyors, hardverek jól kihasználják, szoftverek kompatibilisak legyenek)

    A vistát pl nagy bukásnak titulálják sokan, mert nem terjedt el. Ettől függetlenül SP1 után teljesen jó rendszer volt. Igaz, akkor már az emberek igyekeztek win7-re áttérni. Nekem nem okozott akkora sokkot a win8-ra való áttérés, mint itt a fórumon sok "esztétának". Pusztán a friss mivolta miatt ezt raknám fel egy szembejövő gépre, hogy ne kelljen egy órán át töltögetni a win7-hez a frissítéseket.

    #13115: tényleg szabadon kipróbálható, nézz már körül egy kicsit a hivatalos oldalakon! (pl microsoft.com). Ok, linuxos vagy, és neked magas, hogy ha egy szoftver fizetős, akkor azt törni szokták, és a warezoldalak ezzel vannak tele. NÉZZ KÖRÜL A KIBOCSÁTÓNÁL, és ott leírják, mit kapsz. A fizetős progikat nem repo rendszerben terjesztik/1000 helyen tükrözik, mint a linux disztrókat...

    Az ember meg legyen észnél, és tudja, hogy mit/honnan tölt le... Most komolyan, leszednél egy warezoldalról egy hyper-black-ultrafast-tweaked ubuntu-verziót??? Ha igen, akkor őszinte részvétem.

    [ Szerkesztve ]

    30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)

Új hozzászólás Aktív témák