Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    Üdv!
    Ide is leírnám a gondomat, mivel a három témában érintett topikon már túl vagyok, de sajnos érdemi segítséget nem kaptam, talán itt segít valaki. A profilomban látható az összes cucc, ebből most a videókártya az érdekes. Erről van szó:[link]
    A kártya vadi új, ma raktam be a gépbe, az előző drivert lepucoltam az AMD progijával, felraktam a legutolsó hivatalos drivert, a kártya működik is, csak az a gondom, hogy terheletlenül mind a GPU, mind a memória órajele folyamatosan a maximumon pörög, így a hőmérséklete is 45-47 fok, ami szerintem egy ilyen két ventis kártyánál terheletlen állapotban nem normális. Terhelve a kártyát a hőfok 65-70 fok között van, szerintem ez belefér, nem is ez a gond.
    Semmilyen OC-s progi nincs fennt a gépen ami esetleg bekavarhatott volna, csak monitorozók vannak fennt, mint pl. Play Claw, Fraps, GPU-Z, AIDA 64, stb. Javasolták, hogy nézzem meg a Zero Core-t, hogy működik-e, hát nem egésszen. Amikor a monitor kikapcsol a ventik leállnak kb. 5 másodpercre, majd felpörögnek újra 3-4 másodpercig, majd 2-3 másodperc leállás, majd újra felpörögnek, és ez megy folyamatosan mindaddig, míg vissza nem kapcsol a monitor.
    Így néz ki terheletlenül:


    Kérték, hogy mutassam meg az AIDA 64-ben a GPU részt, hogy néz ki, felraktam, de érdemi választ nem kaptam rá:

    Előre is köszönök minden segítséget.

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák