Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csana

    senior tag

    Üdv!

    Konkrétan nem tudom miből fakadhat a problema amiben kérném a segítségeteket, ezért abban sem vagyok biztos hogy ide tartozik-e a történet.
    Szóval adott egy a P2414H monitor és egy Asus gtx 660 TI vga. DisplayPortos kapcsolat.

    Egy kis időre egyik ismerősöm elfoglalta magát a gépemnél (játszogatott, megnézett pár dolgot), és miután újra birtokba vettem a vasat, feltűnt hogy valami megváltozott a kép minőségében. Az ismerősöm azt mondja nem állított át semmit. Mégis mintha már nem lenne tűéles a kép. A betűk pixelesek lettek, és mintha világos sáv venné körbe őket (erős túlzással szellemkép szerűen), ráadásul némelyik betű vonala mintha vastagabb lenne mint a társai, rossz ránézni. És sajna nem csak a betűkkel van gond, a képek is mintha vesztettek volna a "felbontásukból". A rendszer azt jelzi, hogy natívban van minden.
    Gondoltam felrakom a legfrisebb drivert hátha valami driveres problema, de nem segített. A kép amit látok elég gáz. Szinte kínozza a szemem :S.

    Az a baj, hogy nem tudom mi állítódhatott el, illetve mivel lehetne kísérletezni. Eddig restart, és új driver (majd restart) sem segített. Játékok alatt nem annyira látványos a dolog, ott nem tudom megállapítani, hogy most rondább lenne-e a kép. De pl a legtöbb progit amit használok elég "csunyán" jeleníti meg a betűket, illetve a képeket.

    Miközben tesztelgetem mi okozhatja ezt a hirtelen torzulást egyik játlék feldobott egy ilyen hibaüzit: link. Nem tudom hogy kapcsolatban lehet-e vele, de miután megcsináltam a printscreen-t a hibaüzi eltűnt.
    A monitoromat látja a 64 bites Win 7. Natívban van a felbontás. 60 HZ-en. 32 bites színmélységgel, és mégis valami nem stimmel.

    Valakinek lenne valami tippje, mi lehet ez a madness?

Új hozzászólás Aktív témák