Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz cucka #8230 üzenetére

    Persze, hogy nem befolyásolja a kód minőségét. De azért elhangzottak olyan érvek, amik a fejlesztés menete miatt számíthatnak, pl. az alulvonás melletti plusz pontként.
    Igazából csak kíváncsiságból kérdeztem meg, ki melyiket használja, mert érdekelt, na meg nyilván van egyik-másik mellett érv, lásd még azt a Stack Overflow-topicot is, amit linkeltem. Sztem nem hülyeség névkonvenciókról sem beszélgetni. Pl. lehet, hogy valaki JavaScript-kódban alulvonásokat szeret használni, de attól még az alapvető konvenció a camelCase, viszont ettől még lehet nagyon ügyes fejlesztő, mert ő mást szeret használni, mást tart átláthatónak.
    De mint látható, ebből nem is alakult ki flamewar, addig még baráti hangulat volt. :)

    ======================

    (#8225) Phvhun :
    Jaja, a Sublime Text nekem is szimpi volt, főleg, hogy nem kötelező megvenni, hanem kihúzhatod az ingyenes változatával is. Mondjuk egy-két dolog nyilván korlátozva van a free-ben, de alapvetően sztem is jópofa editor.

    ======================

    (#8242) Male :
    erre kerülő megoldás lehet a Notepad++ által is támogatott osztott ablakos mód, hogy fölül látod ugyanazon kód egyik részét, egy alsó panelban pedig a másikat. Tehát két helyen szerkesztgethetsz, max. bele kell kattintgatni egyik vagy másik panelba.
    De ezt az ennél komolyabb fejlesztőeszközök is tudják, csak mondom, hogy ezzel esetleg megkerülheted a problémát, főleg, ha nagy monitort használsz.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák