Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mate

    nagyúr

    válasz Bati0501 #1487 üzenetére

    Nem kéne túl sokat visszaolvasni, de minimálisan azért elvárható.

    (#1472) S1M0N:

    "Én nagyrészt egyet értek vele, remek játék lett, rengeteg tennivaló van benne, a fő történet végétől is eléggé messze vagyok még, szóval egy darabig biztosan le fog kötni.
    PC-n játszok, így részemről az optimalizáció (illetve annak hiánya) az, ami a negatívum, én minden mással elégedett vagyok.
    Ahogy a videóban is mondták, játékmenetileg nem érdemes a GTA sorozathoz hasonlítani, a WD másféle sandbox játékélményt kínál."

    (#1453) Föcsök:

    ""Na nekem is nagyon tetszik a játék, így jó pár óra után. Egyedül az Act 1-et csináltam még meg a főküldetésből, mert annyi minden van hogy csak na.:D Mindig mobile kihívás, itt egy crime ott egy fixer contract, jó akkor egy kis itt a piros hol a piros, sakk, jó ide még becsekkolok'.:D Az elején kiborított hogy az első hideout-nál ahol ott a fénykép a falon Maurice-ról, Lena-ról, a Tesójáról, meg kis jegyzetek, térképek olyan mocsok rondán néztek ki, meg az utcai árusnál a háttérbe az újságok, semmit nem lehetett látni. Aztán levittem 720p-re, meg valahol medium és low közé a dolgokat, viszont a textures high-ra és ugyanannyi fps-em van, csak még szebb is.xD Még hogy high-hoz 2GB vram kell... cöh, meg az eggyel is.:D""

    (#1436) mate3553:

    "Kb. 25 óra játék után pár gondolat, észrevétel.
    Először is egyszer úgy indult a játék, hogy steam nem érzékelte, így ott csak 18 órát mutat. Lényegtelen dolog és nem is sokakat érint, de van ilyen.
    A vezetést már megszoktam, sőt azt kell mondjam tetszik. Az autóknak nagyon örülök. Legtöbb játékban mindig ugyan azt a 3 gyors járgányt használtam, mert többi dög lassú. Itt 1-et nem használok mert túl gyors :D
    Szeretek terepjáróval, pickup-al menni.
    Még csak első 9 küldetést csináltam meg. A story jó, a hangulat jó a küldetések jól kitaláltak. Tetszik, hogy bár van amikor rákényszerít a lopakodásra, de azt hangulatosan csinálja, máskor meg rábízza az emberre a dolgot.
    A térkép elsőre kicsinek tűnik, másodszor is. Majd más játékkal ellentétben rájön az ember, hogy gyalog is van értelme menni. Először csak pénz miatt sétál az ember, de aztán rájön, hogy mit jelent a "lüktet a város" kifejezés.
    Ezért is szeretem, hogy gyors és nem realisztikus a vezetés. Lassú sétálgatás, olvasgatás, hackelés után fel lehet pörögni a vezetéssel.
    A minijátékok szintén ötletesek és jók. Az ivástól kezdve a case game-ig, a robotpókon át a ctos-ig mind-mind jó. A sakk számomra túl könnyű volt, mindet elsőre lepörgettem, de a sima sakkjátszma nehéz fokozaton jó.
    Az autórendelős menüpontnak nagyon örültem, ahogy a zenének is. Sok zene van benne és jók (Ha még Lenny Kravitz-től Are You Gonna Go My Way-t belerakták volna, megvenném még egyszer :D )
    Szóval kicsit se bántam meg, hogy megvettem és remélem ezt seasson pass-ról is elmondhatom majd. Ubit ismerve nem lesz olyan komoly tartalom, mert szerintem ebből is sorozatot csinálnak majd."

    (#1432) - = Zk = -

    "noh...
    mióta fentvan, beleszaladtam graf-laggba. fel is adtam már, de.. kicsit megpiszkáltam a settings-t, és voilá. apró mini röccenésekkel ugyan, de szépen fut a gém :C
    nekem tetszik a gém. kérdés, mennyire fogom megunni később. a GTA 4 kiborított, hoyg piszok hosszú volt. több szálat kellett életben tartani... igaz, azóta én is idősebb lettem. (lehet meg is lesem a GTA4 főküldijét)
    akiknek a laggal van bajuk, javaslom, vegyék le a textúrát. ugyanis Ultra alá kéri a min 3GB-s kártyát... nekem High-on van és szépen fut. grafika sem oly vészes, hogy..."

    (#1423) aizen92

    "Eleinte én is szenvedtem vele, mint a fene, viszont most már egész élvezhető! :) ja és xbox controller. Kicsit élvezetesebb vele a játék szerintem.
    Open your world részt, 23 skill pointtal kezdtem meg
    Kicsit el lehet lenni a story mód nélkül is. :B
    A vicces ez, hogy nem nagyon találkoztam még ilyen szemkiszúrós/agy felkúrós buggal. Érdekes. *kopp*
    (#1422) xsanyi77: nagyon jól össze van rakva a város tényleg! Az emberek meg. Tényleg ritka két ugyanolyat, vagy ugyanolyan leírást találni! Mindig megnézem a kis életüket pl. mielőtt feltörném a bankszámlájukat. Belerakhatták volna pl. ha egy gyógyíthatatlan beteg számláját töröd fel, az annyira nem jó pont és hasonlók! :B de ez már csak ilyen kötekedés.
    Érzem, hogy él a város. Néha azon kapom magam, hogy már 30 perce sétálok a városban és nézegetem a profilokat, hallgatom a telefonbeszélgetéseket, chateket stb.... engem nagyon leköt!"

    És még sorolhatnám. Próbáltam találni negatív kritikát is, de nem nagyon van. Cris99-nek vannak problémái, de mivel fórumon nem találkoztam máshol velük, így gyaníthatóan nála lesz valami gond.
    Meg van jó pár "nem jó a játék, mert szar" típusú, de ezen hsz-ek információtartalma erősen a 0-hoz közelít.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák