Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    Ne adjatok fel. :).
    Varni kell, elso par meccs alatt, nekem sem igazan adja a talalatokat, Kb ennyi ido kell, hogy szerver szinten bealljon a csomag ballansz. Aztan mar esnek. Azoknal akik par talalatbol szednek le, igen keves a nyomjelzos lovedek, kvazi en sem latom rendesen mikorennyit tuzel ram. Kiprobaltam, mukodik, picivel tobb ideig marad az ellen celozhato allapotba, es ha jo szogben es tavolsagban nyitok tuzet, akkor egy rovid sorozat es nyekken. Az elso korokben az asistom magas, aztan atvaltodik killbe. Keresni kell a csatat, nem jo belerobbani a kozepebe, de neha eredmenyes atszaguldani a kozepen, es kis iranyvaltasokkal tuzelni minden ellenere. Ilyenkor eleg sok hit-et be lehet hozni, es a killasist is kedvezobb. Keresni kell a csapat zarsakat, es a kozelben levo 1v1 be vagy Olyan harcba belemenni ahol kevesebb az ellen. Az 1V1 be beleugrani es levadaszni az ellent, tobb erem es ezust oroszlan jon a konyhara.
    Legjobban a csapat munkat pontozza, erdemes a kijelolt csapat tarsat kovetni, es azzal repulni. Persze ehhhez a tobbi jatekosnak is agyban ott kellene lenni.
    Gyakorolni, es az egyre jobb gepekkel egyre jobb manovereket lehet csinalni, bizony lehet olyan emelkedesi orsoval vissza csavarni a gepet, hogy a hata moge keruljek, ezeket a mostaniakkal tudom megtenni, es ahogy fejlesztem a repcsit.
    Azt sajnalom, hogy allandoan ujjul a jatekos kor, nem lehet vissza vagot tolni. :(
    A leirtak es jatekok alatt ezt tapasztaltam es szepen mukodik a dolog. Azt is el kellett fogadnom, nem vagyok egy topgun :). Nem is leszek...
    En is leszedtem egyszer mar, de olvastam es szisztematikusan epitkezni kezdtem. Koltottam 3000Ft ot, es ket pilota csapatot kikepeztem kb95℅ ba vadasznak, a tobbi meg majd fejlodik. Azokkal repulok elsonek, szepen fejlodnek, utolso ket geppel meg behozom az kezdeti lemaradast. :).
    Ha van kedvetek, repulhetunk egyutt, bar ritkan ulok le, altalaban heti egy- ket alkalommal estefele, egy oracskara. :)
    A28.an rendezesre kerulo versenyen is repulhetnenk, biztos bulis lesz, es ugysem a helyezes a fontos. :)

Új hozzászólás Aktív témák