Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • petyus_

    senior tag

    válasz martonx #8118 üzenetére

    Szia!

    Köszi, hogy szántál rá időt, és leírtad a véleményedet :) .

    Amikor pár hónapja elkezdtem csinálni, még egyáltalán nem ismertem az MVC-t, a leendő (most már mostani) munkahelyemen viszont az kellett, úgyhogy ezért abban írtam. Újrakezdeni nem akartam, azóta csak néha-néha hozzányúlok, 1-2 dolgot változtatok. Tehát a project nagy része még inkább a munkához szükséges dolgok gyakorlása volt, mint munkán felüli önfejlesztés.

    Egyébként sok dologban egyetértek veled (felesleges Autofac, Automapper, SQL), ezeket azért használtam, hogy megtanuljam a nulláról megcsinálni, nyilván ezek nélkül is simán működne.

    Az SQL-t pedig valszeg le fogom cserélni, még gondolkozom, hogy simán egy file-ba szerializáljam, vagy használjak valamilyen NoSql databázist, ez tényleg adna valami újat, ami a jövőben hasznos lehet, nyilván ehhez a projecthez nem kell túlságosan elmélyedni benne, de legalább lenne róla fogalmam.

    Abban is igazad van, hogy a javascript nem túl szép, illetve elég overkill ez a pár dolog miatt behúzni a jquery-t, illetve bootstrapet, de itt főleg a backend része érdekelt a dolognak, ennek ellenére lehet átírom ezeket is, nem árt, ha jobban átlátom ezeket.

    Azure-on gondolkozom majd, de egyelőre elég nehezen látom át, mire is lenne szükségem.

Új hozzászólás Aktív témák