Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rgeorge

    addikt

    Belefutottam egy C#/Webservice/SAP NetWeaver problémába. Nem kritikus, csak jó lenne megindokolnom, miért nem tudok rajta segíteni. Az a helyzet, hogy a SAP webszerver elérését teszteli a programunk egy HTTP CONNECT küldésével, amire a szerver jó esetben egy 400-as protokoll errorral válaszol. Ez azért jó eset, mert pont azt szeretnénk itt ellenőrizni, hogy a szerver elérhető, namost ha tud ilyen errort küldeni, akkor elérhető. Ez minket nem zavar, de most a SAP oldali emberek megállapították, hogy azért kapunk protokoll errort, mert a kérésünk végén két CRLF van. És valóban, ha .NET tracevel nézem, ott a dupla CRLF. A fiddler mondjuk pont levágja a dupla crlf-et, így azon keresztül nincs protokoll error sem (ez csak mellékszál, de a tényleges program mobileszközön .NET Compact Framework-ön fut, ahol nincs network trace...).
    Jó lenne tudatni a SAP oldallal, hogy az ő szerverük ilyen válogatós, mert ha még ezt a CONNECT-es kérést valahogy rá is tudom venni, hogy ne küldjön CRLF-et, a lényegi hívásokat, amik SOAP webszervizek nagyon nem tudnám.
    Van valakinek ötlete erre?

    Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."

Új hozzászólás Aktív témák