- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Hello!
https://seedserver.co/ oldalt használta már valaki? Vélemény?
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
D28
tag
Sziasztok!
Létezik ingyenes seed szerver?
Gondolom nem valami nagy az esély erre mert keresgéltem és nem nagyon találtam.. de pl a felhő tárhelyeknél is az van h van ingyenes része a történetnek és ha komolyabb szolgáltatás kell akkor fizetsz. Szóval van ilyen ahol tárhely és sebességkorlátozással ugyan de ingyenesen lehet használni?
I don't know whether to laugh or vomit.
-
vesir
tag
Hali!
Jelenleg a www.seedworld.hu legolcsóbb csomagját (1400 Ft/hó, 50 GB) használom és az alábbi képen látható sebesség volt a top, amit tapasztaltam.
Tudnátok ajánlani ennél jobb szervert?
[ Szerkesztve ]
-
Kekmen
senior tag
1400 Ft-ért kevés közel 300Mbit feltöltés? Mi kellene még? Egy 100Mbit-es dedikált vonal ~ 10000 Ft.
Tedd össze a kezed, hogy egy doboz cigi áráért 1 hónapig ilyen sebesség mellett tölthetsz."Orlando day dawning, One more Sunday morning, If this is heaven, I'm not afraid of hell."
-
vesir
tag
Update:
-
vesir
tag
válasz bencsikgab #2111 üzenetére
"Unlimited Traffic"
-
whiskeys
őstag
válasz bencsikgab #2116 üzenetére
hiába próbálom a magyarokat, drágább szerverekre nem költök. ami magyarban olcsó az nem közelíti meg eddig a seed.st-t.
"Jól jegyezd meg,ha egy krokodil a kezedből eszik, az enni fog a lábadból is."
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Erről [link] mi a véleményetek?Használta már valaki? Jelenleg a speedworldnél vagyok de nekem elég soványnak tűnik . Akkora feltöltési sebességem még sosem volt mint amit fentebb rakott be vesir a speedworldról .Nekem max 3 MB/s szokott lenni de az se sűrün ,inkább csak 0.5-2MB/s között mozog .Sokszor csak csordogál felfelé épphogy mikor több százan töltik a torrentet . Régebben a totalseednél voltam az gyorsabb volt de a szó nélküli automata (havonta) paypal fizetés nem tetszett . De ha más nincs lehet visszamegyek oda ha ez lejárt. Én max 2000 ft-ot szánok ilyenre ,ha tudtok ilyen ár körül jó szervert ami jobb a speedwoldnél azt szívesen fogadom . A Feltöltési sebesség legyen jó . Kösz előre is !
-
hupilila
csendes tag
BestBox.be nagyon nem ajánlom senkinek már több mint 1 napja nem érem el őket
Levélre nem reagálnak , és a sebesség sem az ami ki van írva ...
Aki teheti kerülje el én már napok óta szívok vele..
-
bencsikgab
tag
válasz hupilila #2123 üzenetére
bestbox.be twitter, 18 órája:
"Kis hiba a domain-el, hamarosan újra elérhető a weboldal. A szerverek ettől elérhetőek!"
Ettől függetlenül nekem is az a tapasztalatom,hogy a support nagyon gyenge. A rendelés előtti kérdésekre anno úgy-ahogy még kaptam is választ, de az aktív szolgáltatással jelentkező problémák orvoslásában nem volt túl segítőkész.
-
Imi1981
veterán
válasz whiskeys #2122 üzenetére
Na pont a Silenceseed.hu érdekelt engem mert azt is néztem és jó árak vannak! Árban biztos jók csak kicsit féltem hogy olcsó húsnak híg a leve fog lenni ,de ha azt mondod jó teszek vele egy próbát . A 60 gb-os csomag is jó? Mert nekem az bőven elegendő, csak vajon az is jó e sebességben ?
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz whiskeys #2127 üzenetére
30 megabit vagy 30 MB/s ami 240 megabit ? Mert 30 megabitel ahol most vagyok speedworld is tölt felfelé ( ma nem tudom mi volt de a vaksötét cimű filmet az ncore-ra 5-6 MB/s -el töltötte fel ami egyenese csoda volt ) csak az a baj hogy elég ritkán és és inkább még lasabban tölt felfelé .Persze ezt új torrentekre értem amit rengetegen töltenek le! Amúgy más bajom nincs vele de szeretnék gyorsabb feltöltést . Ez a Silenceseed felkeltette az érdeklődésem . januárban fizu után kipróbálom .
-
Imi1981
veterán
válasz whiskeys #2129 üzenetére
Na az szuper ! Akkor most már tuti kipróbálom ! Nekem 22.1 gb a mai feltöltésem (a film 8.21 gb ) és én olyan 9 óra óta seddelem de most már csak csordogál felfelé . A tegnapi új film Miss.Peregrine's.Home.for.Peculiar.Children az már 73 gb-nál tart de az 27 órája megy . Persze ez sem rossz csak ha van jobb szolgáltató akkor inkább azt használnám .
kösz[ Szerkesztve ]
-
vesir
tag
Speedhell, amit már egy kolléga fentebb említett: [link]. Két hét alatt ennyi volt forgalmam:
Legolcsóbb csomag 5.99 angol font. Baromira meg vagyok elégedve vele!
[ Szerkesztve ]
-
vesir
tag
válasz bencsikgab #2133 üzenetére
Írj nekik!
-
whiskeys
őstag
csak elhibáztam... ez a szerver is most jött ki hogy túlterhelt, még jobban mint az előző... alig csordogál az ünnepek alatt....
-
bencsikgab
tag
redditen van egy pár összehasonlítás a szolgáltatók között - nemzetközi trackereken keresztül vizsgálva a sebességet. Megfordult a fejemben,hogy magyar viszonylatban is össze kéne állítani egy ilyen listát.
Mit gondoltok?
Minden szolgáltatónál X időtartamig a legfrissebb torrenteket betöltve, majd az X feltételt elérő (arány,seedidő, akármi) torrenteket törölve szerintem egy megfelelő összehasonlítási alapot lehetne kapni.
-
whiskeys
őstag
válasz bencsikgab #2137 üzenetére
az a baj, hogy enyém is utóbbi normálisan ment egy napig. aztán meg úgy belassult hogy na.. ezeket nem lehet kiszürni egyből... szerintem a hazai szolgáltatók trükköznek nagyon. sosem kell többet magyar. ezt megfogadtam, de itt valaki ajánlotta a silence seed-et, sajnos én meg kipróbáltam...
-
Imi1981
veterán
válasz whiskeys #2144 üzenetére
Hát szót érteni ☺. Maga a megrendelés és ha írnak emailt tudjam miről van szó stb. Persze van Google fordító de az sokszor nagyon zagyván fordít. Mindegy úgyis fizu után lesz aktuális majd akkor lehet jövök segítségért. De még nem döntöttem el hogy a Silenceseed.hu-val tegyek e próbát vagy inkább seed.st-vel. Majd fizuig eldöntöm.
[ Szerkesztve ]
-
whiskeys
őstag
válasz Imi1981 #2145 üzenetére
Silenceseed.hu sajnos leterhelt mint a többi alap magyar.... Vagy veszel drága csomagot vagy nem használsz és nem idegesíted magad a kis csomagokkal. Ncore-ra úgysem kell szerver.
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz whiskeys #2146 üzenetére
Szia! Az seed.st Szeretnék most előfizetni a legkisebb 100gb-os csomagra . Regisztrálni hogy kell ? Mert csak belépni engedne de regisztráció menüpontot nem találok . Hogy érdemes fizetni paypal vagy máshogy ? Mennyi idő míg megkapom a hozzáférést a szerverhez ? Kösz előre is a segítséget !
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
válasz whiskeys #2146 üzenetére
Sikerült!Csak 1 hétre fizettem próbából .Nem gondoltam hogy egyből fizetés után már a rutorrentbe dob és már használhatom is . Egyelőre elég gyér a feltöltési sebesség egy igen aktív torrentnél . rosszabb mint a speedworld eddig . Távoli asztal szolgáltatás nincs? Hogy töltöm le mit letöltöttem a routrrental ? Ftp elérhetőséget nem kaptam .
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
-
bencsikgab
tag
Ez alapján egyik szerverük se produkál olyan "hű de nagy" sebességet. 300mbitnél koppan a sáv ahogy látom a grafikonokon és 1-1 gépre több ember jut..
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest