Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Livius

    őstag

    válasz anglergab #98053 üzenetére

    [link]
    "Being higher frequency means it doesn’t travel far, and isn’t good at passing through walls and other obstacles. But it’s available in greater capacity, so it can support a large number of simultaneous users. With data demands growing and ever more devices being connected, this is important.
    Its short range and struggle with obstacles does put it at a disadvantage to 4G spectrum in some ways, but that mostly just means that more small infrastructure, such as small cells, will be needed.."

    Ezek alapján mégsem teljesen lesz jobb és nagyobb. :D Amúgy meg ha jól tudom, az 5G nagy sebességeihez és nagyobb kapacitásához a nagyobb frekvenciákat is kéne használni, csak hogy akkor meg jönnek a fizika törvényei és kisebb lesz a hatótáv és a környezeti akadályok is sokkal jobban csillapítanak. Szóval világot nem fog váltani ez, és egyelőre csak a paraszt vakítása megy, ezt próbáljátok észre venni. Jelenleg ez az autógyártók biznisze, pl Tesla, Bosch, Daimler AG stb, nekik készül, nem az egyszerű mobilos usereknek.

    Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB

Új hozzászólás Aktív témák