Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kezo0

    addikt

    válasz vigyory71 #116598 üzenetére

    „- Felvétel készítés... szintén kegyetlen macerás, menübe, bemegy, keres, beállít (nincs visszajelzés, hogy beállítottad vagy sem, nem tudod, hogy sikerült-e megnyomni a szükséges gombot, főleg este, sötétben, vakoskodva)”

    A felvehető műsoroknál szaggatottal van bekarikázva egy R betű az EPG-ben. Ha sikeresen beállítottál egy ilyenre rögzítést, akkor az R betű körüli karika már nem szaggatottal, hanem folyamatos vonallal lesz látható. Ha sorozatrögzítést állítottál be egy adott műsorra, ott dupla R betű jelenik meg, ill. két, egymásba fonódó karika.
    De egyébként amikor megnyomod a felvétel gombot, akkor a kép jobb felső sarkában pár másodpercig megjelenik egy tájékoztató szöveg is arról, hogy te most rögzítést állítottál be a szóban forgó műsorra. Ha sorozatról van szó, akkor az első gombnyomás egyből sorozatrögzítést állít be, és ha ilyenkor még egyszer megnyomod a felvétel gombot a távon, akkor módosul a beállítás egyedi rögítésre – és erről is megjelenik szöveges üzenet a képernyőn.

    „- az ÉLŐ adás kb 25-30s késésben van a másik szobában lévő CI+ kártyás TV-hez képest”

    Ebben az esetben a te boxod nem koaxon veszi az élő adást, ahogy azt már közben megírta más is neked. Be kell állíttatni az ügyfélszolgálattal a településkódodat. Sajnos fel kell hívnod ehhez a 1270-et.

    [ Szerkesztve ]

    Beam me up, Scotty! There’s no sign of intelligent life down here…

Új hozzászólás Aktív témák