Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #19617792

    törölt tag

    válasz icons #7006 üzenetére

    talán SPOILER, de mindenképpen picike csalás:
    egy ciklust kell többször végigjárni. mindegy, hogy potionnel kezdesz, vagy armorral.
    csinálni kell egy foritify alchemy szettet (bracer, helmet, necklace, ring, és erősebb potionöket tudsz készíteni), ezzel fortify enchant potionöket.
    ezen potikat iszod, miközben csinálsz újabb foritify alchemy szettet (erősebb lesz az effekt a potion miatt), amivel megint csinálsz ilyen potionöket, amik még erősebbek az előzőeknél. ezt többször végignyomod. az armor típusa mindegy, lehet bőr, mert olcsó és könnyű.
    egy bizonyos szintnél tovább nem megy feljebb (nálam valamiért +24%-os a max alchemy enchant több nem sikerül, a max asszem +39%, állítólag limitált). legvégül már nem alchemy szettet csinálsz, hanem smithinget, így 4 ruhadarab ad +39%-ot a smithinghez (viselned kell őket kovácsolásnál), aztán azt hiszem +140% a legerősebb potion (szintén limitált asszem), amit ezzel lehet csinálni.
    ennek is a legvégén nem fortify enchant, hanem fortify smithing potion. nekem legvégül +94%-os a legerősebb smithing potionöm.
    szépen felveszed a legjobban enchantolt armorokat, aztán iszod a legerősebb potionöket (félpercig hat, annyi idő alatt kb. két fegyvert, vagy armort lehet enchantolni / feljavítani) és nekiesel az armornak, feljavítod legendaryvé. sőt, ha már egyszer megcsináltad legendaryvé, tovább tudod javítani.
    ehhez kell az összes smithing perk (mert Dragon és Daedric armorból lehet a legtöbbet kihozni), illetve enchant perkek (az alap enchant perkekből az összes, 5/5 és az insightful) és az alchemy perkekből az alap 5/5.
    ezzel egy baj van: pillanatok alatt 0-ra esik a nehézség, hiszen kb. hozzád se tudnak érni. hiába 1000 feletti az armor, ha jól tudom, akkor 567-nél limitált. ezzel a fegyverek is nagyon erőssé válnak. két darab egy kezessel (pl. Daedric Sword), könnyen elérhető akár 600 feletti sebzés is. sőt, láttam már 1000 felett sebzőt is, bár ott szerintem enchantolt armor volt. igaz, volt hogy valami bug miatt akár egymilliót is sebez egy fegyó, de hát az bug...

    nekem ez csak kifejezetten mágusok ellen kellett, masteren némelyik olyan, hogy kettőt varázsol és készen vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák