Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raus

    aktív tag

    Megvan a level 29 és 85-ös smithing és egy full Epic Ebony Armor-t már felöltöttem. 250 az alap védelme úgy hogy Blacksmith Potion-nal készítettem.

    SPOILER
    Aki Ebony alapanyagot keres annak fontos hogy Whiterun-ban Belethor általános boltjában néha van random egy-két eladó Ebony Ingot meg a kovács apa-lánya is árul néha Ebony Ore-t. Viszont Windhelm-től délkeletre van egy Ork Stronghold a neve Narzulbul, na ott mindjárt a tábor mögött ott a Gloombound bánya ahol Ebony Ore-t lehet bányászni. A bejárat felé mindjárt van öntöde meg kovácsműhely is. Érdemes körülnézni mert a vödrökben, asztal alatt és a szekereken is van cucc. Bányászattal és kis lopással együtt összesen 60db Ebony Ore-ral távoztam a helyszínről. Ha lopáson kapnak akkor lehet pénzzel kiváltani a bűnt és nem kell harcolni az Orkokkal.

    Most tolom még feljebb 100-ig a smithinget aztán ráállok az enchantolásra. Ha kellően magas akkor csinálok valami Dragon Epic Armort durván enchantolt darabokból. Enchantolást nem lehet tanulni valakitől?

Új hozzászólás Aktív témák