Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kisninja

    őstag

    válasz saelin #3156 üzenetére

    Hát macskával egy helyen max szigorú felügyelettel. Nekem is volt sokszor, hogy csak egy malac volt vagy el volt különítve.
    1. Hát kismértékben, mikor összeszoktunk és rajtam volt akkor jelezte, hogy pisilnie kell ha időben visszaraktam akkor minden volt. Hallottam olyanrol is, hogy visszament a coca a ketrecébe elvégezni a dolgát, de ezt tekintsd kivételnek. Neki az ürülék nem igazán ürülék az emésztése miatt kell belőle ennie, undorítónak hangzik de egyáltalán nem vészes.

    2. Én soha nem fürdettem, ez ügyben nem tudok sokat mondani. Neki való sampon kell szemébe fülébe orrába szájába nem mehet pici sem.

    3. Nyáron bármiben, télen teljesen zárt hőszigeteltben.

    4.Simán elvan, legyen előtte kaja. (ha elmész akkor, alszik , eszik , túr ,alszik...alszik.)

    5. Fiatal cocát less igaz ekkor még nem tudni lány e vagy fiú, virgonc legyen. Többet úgy sem tudsz kiszűrni.

    6. Soha ne hagyd napon, a túlzott légmozgást sem szereti de egy kis szellőtől semmi baja nem lesz.

    7. Idővel kellhet a körmét vágni de az odébb lesz. Rövid szőrű malacot vegyél, kezdésnek ezzel lesz a legkevesebb bajod. Simogatással lejön a feles szőr. (itt jegyzem meg ne a kedvenc pulcsiban vedd magadhoz mert azért hullajtja), Az első időkben (szerintem min fél év) nem kell fürdetni szokjátok a coca kezelését és ő is titeket. Itatóból valamilyen golyós kell, tálbába belekotorja a ganyét illetve kiönti. :D

    8.Szerintem van elég vitamin a zöldségekben amit majd enni fog. Legyen száraz magkeverék, nekem mindig volt otthon 2-5Kg :D . Zöldség: Répa mindig, uborka, saláta, káposzta, dinnye. A malcok javarészt a zöldségekből fedezik a vízigényüket a víz csak mellékes. Vigyázz van amitől fel tud puffadni pl krumpli.

    9.Huh én úgy készülnék, hogy sokat lesz bent így valami nagyobb ajánlott. Nekem volt egy 1m x 0,5m es akváriumom is na azt élvezték.
    Alapvetően a cocák szeretnek elbújni rejtőzködni, emiatt sem javallott napközben szabadon hagyni naponta 1-2 órát elengedni játszani vele jó de egész nap szabadon.... Megrághatják a vezetékeket, össze vissza pisilnek és bogyóznak stb. Jobba a békesség.

    10. Már nem tudom mi mennyi de, legyen legalább 1Kg táp , 1Kg répa , 1-2 szál uborka.
    Minden malac más lehet a tied nem is fogja szeretni a répát nálam ez volt az alap. Saláta, uborka a kedvence szinte mindnek.

    Én nem hagynám szabadon a malacot úgy ahogy a hörcsögöt sem.

    powered by: ®MAJORMÜVEK®

Új hozzászólás Aktív témák