Muhammed Ali
VCRC- KTCC!

Muhammed Ali
VCRC- KTCC!
muhammad ali, igen. 
ragazzi della curva...

Mondjuk nekem könnyű volt. 60. évemben járok. Kapásból felismertem.
VCRC- KTCC!
ez komoly? 
ragazzi della curva...

Igen. És akkor itt egy képrészlet!

VCRC- KTCC!

rózsa
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

Igen, és ez is könnyű volt.
[rózsa]
VCRC- KTCC!

hát igen
de remélem csúcsot döntöttem a 23 mp-vel 
----------------------------------------- <<<<< Trust no 1 >>>>> ---------------------------------------- -------------------------------------------------- én meg téged -------------------------------------------------

VCRC- KTCC!
nem, én 19 mp alatt találtam ki a teleszkópot 
ragazzi della curva...

erre tippem sincs, de lehet valami gyümölcs 
Bikerman:
le leszel nyomva

Vagy valami virág bibéje? 

Itt a pont! Egy liliom bibéje!

VCRC- KTCC!

Ez valami burok. Vagy páncél. Vagy karosszéria. 
VCRC- KTCC!
fényképező?
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Nah, ebbe jól belenyúltam....

Igen, az 
kicsit nagy lett a kép
[ Szerkesztve ]
aha, az optika (karimáját) ismertem fel
♪ Ez a templomom. Ez az ahol sebeimet gyógyítom. || "DJs are the new Rock Stars" /Rolling Stone magazine/ || A festő a vászonra, a DJ a csendre fest.

Úgy nézem egyedül játszom. Akkor megfejtem!

VCRC- KTCC!

Türeleeeem embör, jájj. 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Épp indulok a telekre, és ma már nem jövök meg, vagy ha igen, akkor későn. Nem akartam hogy miattam álljon a topic. 
VCRC- KTCC!

Egy napot azért várj, nem mindenki frissít 5 másodpercenként 
(storno
)
[ Szerkesztve ]
vajon megadóztatják a postát is, mert a bevételük alapját képző levelek nagyrésze a jogvédett tartalmak hallgatása közben íródott, így a levelek a jogvédett tartalmak által keltett hangulat kalózmásolatai. (Psych0)
Akkor egy feladvány: 

valami hűtő?
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..
Nemnem
Nagyon messze van, így itt egy picit nagyobb részlet:

félek így már túl könnyű
[ Szerkesztve ]

Izraeli Corner Shot
---
ezazaz új technológiájú fegvyer, amelynek el lehet fordítani a végét. és van benne lcd, amin lehet látni azt a képet, amit tkp. a fegyver lát. afganisztánba, a közelharcokba, túszkiszabadításokhoz fejlesztették.
eagle gyorsabb volt.
[ Szerkesztve ]
ragazzi della curva...
Tökéletes megfejtés 
(#12030) Bikerman: lemaradtál egy picivel
Itt a teljes kép:
Továbbfejlesztett verziója a Kitty Corner, nézzétek meg jútúbon

..vmi hiper, szuper, modern, tervezett izé' ?! 
mod.: akurva. 
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
vmi jegyzettömb tartó?
ragazzi della curva...
nem gyenge 
Eagle16: nekem tippem sincs erre 
..I am just a man, Not superhuman.. ..Just another day in the world we live..

talán valami nemesfémbe(arany?) van gravírozva/vésve.
mod: arany parker? (golyós/töltő toll)
[ Szerkesztve ]
vagy esetleg Lamy
mod: nem, az Parker
[ Szerkesztve ]

Igen, Parker töltőtoll 
---

Hát ez meg hogyan lehet?!??! Amúgy jól lebukott

▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1

Ehh.., nemhogy keresne egy csajt. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Most nézem a parker hegye nyilvesszőt formáz, bár kopott az az aranyhegy! 
VCRC- KTCC!
(#12045) runner 125 válasza Psychonaut (#12044) üzenetére

Esetleg asztali lámpa, vagy valamilyen állólámpa? 
szerintem eredetileg "névtelen" volt a kép címe, aztán printscreenelte ezt, felülírta a névtelen-t erre, és a PH! motor most ezt töltötte fel
bukta van fuckeR

Esetleg valami benzinlámpa?
VCRC- KTCC!
Ez a kis pöcök egy kapcsoló lenne? Mert akkor tényleg lehet lámpa.
Vagy akár még régi szódás cucc is lehet.
♥ prelude

Olyan mint az irodákban az asztalon látott régi lámpa.? 
VCRC- KTCC!
(#12050) runner 125 válasza Psychonaut (#12044) üzenetére

Hahóóó..