olyan progi kéne ami a leirt szöveget magyar szinkronnal olvassa fell!!!
(O.-.O) mln !!! Gyertek Trooperesni!!! Welcome to Hungary Gothem server!!!
Dell PR01X Dokkoló, Dell Töltővel, Dell Tartóval max 45 Kg terhelhetőséggel Eladó!
IBM Lenovo R60e Core2Duo T5600, 1,5Gb RAM, 40Gb HDD, DVD-ROM, Aksi ok.
Acer Aspire 5720G MXM vga hibás csak amugy indul!2db akksival 21K
Újszerű Samsung Galaxy S 4,2" 8Gb WiFi (TAB) Fehér, garanciával
KERESEK Újszerű állapotú Piros színű Logitech Momo Force kormányt! RED MOMO !

olyan progi kéne ami a leirt szöveget magyar szinkronnal olvassa fell!!!
multivox 4 vagy vmi ilyesmi a progi neve.

és aztat honnan toom megszerezni? :DD :))

Ez engem is érdekel. Google nem találja...
C2D 8400 2*1GB kb 1,5 TB HDD Ati 3870 512DDR4
Én annó biztonsági-másolatát kaptam meg.
Nagyon jó progi, pl. ha este olvasni szeretnék, de ahhoz is fáradt vagyok, akkor egyszerűen felolvastatom. :))

Csá Srác ! lécci gyere Msnre és beszéljük meg azt a biztonsági másolatot! mer nagyon kéne nekem az a progi!!! :)) :DD

Csá Srác ! lécci gyere Msnre és beszéljük meg azt a biztonsági másolatot! mer nagyon kéne nekem az a progi!!! :)) :DD
uu nekem is nekem is:D légy jó mindhaláligot felkéne olvasnia valakinek :DDD pls
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Mé kéne neked ilyen?
Egyébbként a www.englishonline.hu-n láttam egy linket vmi fox-pro-ra(weboldal), de
nézd meg az eo.hu-n
Asszem, me má régi emlék
[Szerkesztve]
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

nemtudom ti mit kerestetek a neten, de én egyből rátaláltam.
[L]http://alpha.ttt.bme.hu/pub/multivox4/Multivox/[/L]
sőt
plussz hangokat szedhettek le
[L]http://www.c3.hu/~ecsedi/indexh.htm[/L] innen :)
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }
amargo és innen hogy a szöszbe lehet leszedni a progit?
Nem tudom miért játsszátok a maffiózót... Ez egy ingyenes progi. Legalább ezzel ne warezeljetek, mert nincs értelme. :)
"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/
Kattints a könyvtárra, és utána a benne lévő fileokra egyesével. Ugyanabba a könyvtárba mentsd le mindet, és kész. Még egyszerűbb ha letöltőprogit használsz (pl. Flashget, NetTransport ,...) akkor kijelölöd az összes filet, ráhúzod a letöltő progi bedobóablakára, és megadod a célkönyvtárt.
Ha nem akarsz bonyodalmat, új könyvtárt hozol létre, és abba töltöd az összetevőket.
Multivox nagyon jó progi, de szokni kell. Ismerek vak embert, aki ezzel ''olvas'' e-bookokat.
Istenek a fejlesztők, de legalábbis nagy emberek.
yee! köszi felraktam most azt irja ki: Nem találok hangokat a beszédmmotorhoz!

jaja én se találom a hangokat!! miért??? :F :F :(((
(#16) Forest_roby válasza gothem (#1) üzenetére

Há-Há! :C
Ez a progi nekem is kell.
fél éve keresek vmi hasonlót, de eddig csak angol nyelvűt találtam.
Remélem ez magyar.
-=Legyél Laza!=- __ ''Have you tried turning it off and on again?'' __ ''Is it definitely plugged in?'' /o\ :D:D

Hmm, nekem sincsenek hangmodulok, help!
C2D 8400 2*1GB kb 1,5 TB HDD Ati 3870 512DDR4
Na valaki tudja már , hogy lehet működésre bírni?
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman
na?
A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

mi nem megy?
vágólapra teszed a szöveget, rákattintasz az elindított lapmondóra és mondja is.
''Alvéjz luk on dö brájt szájd of lájf''
Mikor elindítom a progit azt írja: Nem találok hangot a beszédmotorhoz!

Lépjetek egy szinttel vissza a könyvtárban, vagyis [L]http://alpha.ttt.bme.hu/pub/multivox4/[/L]
Innen mindent le kell tölteni, majd a kezikonyv.pdf -ben minden le van írva, hogy mit kell tenni. Nálam így működik.
Bocs, a hétvégén nem voltam.
Más könyvtárak tartalmát is szedjétek le, köztük lesznek a beszédhangok. Nekem van vagy 4 különböző embertől hangminta, mindegyikből van pitch verzió (manóhang), és Darth Vader szerű gépi hörgés. Poén ha a sötét erő ura olvassa fel a napi híreket. :)

elolvastátok amit írtam?
ottvan egy másik link, ami a hangokra mutat :)
szerk: azóta leírták már.. a másik link +hangokra mutat. (inkább így írom)
[Szerkesztve]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!” const int GetAnswerToLifeTheUniverseAndEverything() const{ return 42; }
Valami emberbarát hang nincs,ami hosszab hallgatás után is élvezetes, nem ilyen gépi hörgések.

te is tudsz csinálni ,)

VAder nekem is kell!!!

valaki mondja meg hogy hova kell a hangokat berakni!! mert a pdfet nem toom megnyitni! ( tudom mi kell hozzá csak lusta vok feltenni!)

hogy tudok saját hangot csinálni?

nálam sincs hangja a beszédmotornak, kérek szépen egy szájbarágást :D
http://www.rongo.hu - http://www.litecoin.hu
A hörgőidet elkezded rezonáltatni, és kész is vagy. Bár én nem vagyok anatómiailag túlzottan képzett...

:DD :C HA-HA :C :DD
Member of [Lam[PH!]a] PROHARDVER CoD team ––– Köcsööög!!! - by bLaCkDoGoNe ––– Kék pirula nélkül is úgy szájbab@szlak he - by Zsadi ––– Robaj... tökön rúglak miután Zsadi kezéből kirúgtam a járókeretét - by Bagya - http://www.kepatmeretezes.hu

simonzé leírta a biológiai részét.
én a technikait írom le :)
egy mikrofont összekötsz a hangkarival, és rámondod a szöveget.. aztán szétdarabolod.. vagy darabolva mondod fel :)
és utána a proginak megmondod, hogy ezt használja.