Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • totya694

    őstag

    válasz Rawulf #97013 üzenetére

    A DELL eleve egy már gyárilag is félkemény állapotban lévő szürke paszta réteget rakott 2 fólia közé azt mellékelte az alaplap mellé és azt kellett volna felaplikálni a CPU-ra de én pl. olyat soha nem raktam fel csak rendes MX4-et.De sejtem kikre gondolsz..

    Én nem voltam válogatós procik terén régen még VIA procis kisgépeket is használtam persze mindig voltak példányok amik az adott időben közelebb álltak a szívemhez.Persze ez is csak addig tartott amíg volt a műhelyembe egy "műhely PC" és a lakásba egy laptopom.De sűrűn belefutottam,hogy biztos a kinti gépről kellett valami (egy műszaki rajz,egy PDF,fotó stb) este amikor már a laptopnál vagyok.Akkor csináltam egy NAS-t felpakoltam mindent majd egy évet ment a műhelybe és rájöttem,hogy nekem semmi szükségem rá mivel nem is használom.Így maradt a laptop amit könnyen tudok mozgatni a két helyiség közt.
    Ami óta nem vagyok szervizes egyre inkább csak ámulattal olvasom milyen mélységig belementek a CPU anatómiába és milyen jó értelemben vett adok-kapok beszélgetések alakulnak ki.

    Üdv:Attila

Új hozzászólás Aktív témák