Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ShadowX

    őstag

    válasz Rhino666 #87645 üzenetére

    Én több, mint 1,5 éve mostmár, hogy az Aranyablaknál cseréltettem panel minden nyílászáróját, bejárati ajtót is beleértve. Hogy miért velük? Pont azért amit leírtál...mindenhol magasról sz*rtak a fejemre. Volt olyan, ahol bementem a bemutatóterembe, köszöntem és még vissza sem köszöntek...leültem az ügyintézővel szembe, majd 5 perc csend után (gondolom a netezés épp elfoglalta) nagy kegyesen hozzámszóltak hogy mit óhajtok. Elmondtam, de a stílusuk miatt azt mondtam, hogy köszönöm, de ha én fizetek és ráadásul ennyit, akkor nem ezt a hozzáállást várom. Még nekik állt feljebb.

    Ezzel szemben az aranyablakhoz bementem, elmondtam mit szeretnék, mondták rendben, de előzetes felmérést kérnek a pontos ajánlathoz (egy hozzávetőlegeset adtak). Kijöttek felmérni, majd hívtak telefonon, hogy elkészült az ajánlat. Kiküldték emailben, én elfogadtam. Előleg kellett, de kaptam róla előlegszámlát minden esetben (kellett a szúnyoghálóra is). A határidőt napra pontosan tartották. Garanciát csak akkor vállaltak, ha az általuk megjelölt beépítő végzi el a beszerelést. Mondtam legyen, mert ugyanaz volt, aki a felmérést elvégezte (egy egyéni vállalkozó volt, de még a felmérés 7000 Ft-os költségéről is kaptam számlát). A beépítés 1,5 nap alatt megvolt bontással együtt, ráadásul bagó pénzért elszállították a hulladékot is és patyolat tisztaságban dolgoztak végig. Mondták, hogy most be van állítva, de vetemedik még, egy alkalommal ingyen utánaállítanak. Így is lett, azóta minden okés. Én csak 2 rétegűt kértem, mert ide elég, a minőséggel meg vagyok elégedve abszolút, még a kilincsek is bírják, pedig vannak használva rendesen.

    Mindig mindenről jött a telefon, email, számlát rendszeresen kaptam, kártyával tudtam fizetni (beszerelést kivéve). Tudtak mindenről mintadarabot mutatni a bemutatóteremben és az ügyintéző is nagyon vágta a dolgát.

    Azóta lehet változtak a dolgok, de nekem ilyen jó tapasztalatom nemigen volt "iparosokkal". Alapvetően azt hiszik, hogy az építési bumm és a pabelfelújítások miatt bármit megtehetnek és a vevőt semmibe vehetik, de majd most jön kutyára úthenger...

Új hozzászólás Aktív témák