Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz quailstorm #78887 üzenetére

    Ő egy burokban él. Sikerült találnia egy területet, ahol kemény munkával előre tud lépni. A hatékonyság jegyében pedig ahol lehet fizetős ellátást vesz igénybe, hogy gyorsan haladjon, mert jobban megéri neki dolgozni helyette. Így az ő szemszögéből minden okés.

    Majd, ha egy hirtelen fordulattal államosítják azt a területet amiben dolgozik, vagy betiltják és csak az végezheti, akit a hatalom kijelöl, s egyik napról a másikra belecsöppen a hétköznapi valóságba, akkor majd kipukkan a buborék. Ha szerencséje van, akkor még sokáig nem történik ez meg.

    Ilyen szempontból egyébként hasonlít a nyugdjasokra, akik szintén csak azt nézik, hogy mi folyik be a kasszába. Az, hogy közben milyen folyamatok zajlanak le, meg hosszútávon hová veszetnek csak megzavarná a napi rutint. Sokan vannak ezzel így. A baj ott van, amikor a csőlátással együtt határozottan teszik az x-eket is.

    (#78891) vizslakutya
    Van egy rossz hírem, bárki bárhogyan is háborog, hogy nem akar szembesülni a valósággal, akkor is benne van nyakig. Mindenki sáros, bárhogy is próbál nem tudomást venni róla.

Új hozzászólás Aktív témák