Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Old fox #67002 üzenetére

    érik már nagyon a linuxra váltás nálam... na nem elsősorban a kémkedés miatt... hanem azért mert frissítés után hullik szét az egész. A munkára használt alkalmazások közül is van amit minden frissítés után újra kell telepíteni, mert szétbarmolja.

    Pl a virtualbox elromlik frissítéstől, mert a virtuális hálózati adaptereket szétcseszi (letilt szolgáltatásokat az adapterekről). Altatás után elkezdenek szaporodni a virtuális adapterek, bár ez a program hibája is lehet.
    A hangerőszabályzó és más ikonok eltűnnek, nem működnek sokszor a tálcán. Ki kell lőni és újra elindítani az explorert, hogy visszatérjenek.

    A tudathasadásos felület meg bosszantó. Ráadásul, ha tikkje van, akkor a dizájnos felületről nyíló klasszikus felületű rész néha nem található hibát dob. Újra kell indítani a gépet hozzá, hogy menjen.

    Valsz az lesz, hogy visszateszem a 7-est, csak hogy legyen minimál rendszer, ha valamire kell. Mellé meg belövök egy ubuntut plusz a munkához szükséges szoftvereket. Szerencsére elvileg mind multiplatform, mai nekem kell.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák