Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bitpork

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz martonx #6671 üzenetére

    matronox: Tudod, B. Lajos miután itthon "mélyítette a gödröt", a most kevésbé válságban lévő nyugat egyik prominens intézményénél állt alkalmazásban. Azért gondolom azt Te sem cáfolod hogy egy Világbanknál akárkit nem alkalmaznak...de ugye mi magyarok nem tudunk konzekvensen 1 irányba menni.

    SirRasor: :DDD

    veze: Mivel ennek én vagyok az oka, itt és most megígérem, hogy megszüntetem a regemet és akkor vissza tudsz gyönni jobb kedvben.

    csiszy: Soha nem mondtam hogy Vityát nem a jó szándék vezeti. Viszont fenntartom a véleményemet, hogy csak annyira mint minden más politikust itthon. (Romániában csak a közalkalmazottak béri csökkentek 25%-l) Sajnálom, hogy ennyire a tényektől elrugaszkodva, megkérdőjelezés nélkül elfogadod amit a szádba adtak: kicsit gondolkodj el hogy Merkel és Sárköry mennyire balos, és értékeld át az MSZP SZDSZ médiát...(csak csendben említem meg Mong Attila nevét akit 30 mp csend miatt a felettesével 1ütt kirúgtak-mert ugye nincs diktatúra :))

    No amit megígértem veze-nek azt most mindenkinek: mivel az utóbbi időben többen jeleztétek, hogy sok a politika itt ( amit legnagyobb részében én generáltam) inkább lepattanok, hogy visszatérjen a fórum a régi kerékvágásba.

    https://hardverapro.hu/apro/audi_q7_hibrid_2016/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák