Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • net84

    őstag

    no! szombaton szellőztettek a diliházba...
    szokás szerint 10-ig senki nem jött be
    utánna jött egy csajszi meg az apja, notit szeretnének - kaptak egy katalókust, meg az igényeik szerint kinyomtattam 4 típust teljes leírással.
    közben bejöttek 5-es is.
    egyik a garos routerért jött, de időközben a számlát is elhagyta, szerinte átadta nekünk, igaz ez nem volt feltüntetve a munkalapra, hogy átvettük volna, de nem volt kedvem vitatkozni, hát nyomtattam neki egy másolatot.
    utánna apuci és kicsi fiacskája következett, nekik billentyűzet és egér kellett, 10 perc alatt megvolt, igaz a gyerek határozottan mondta, hogy neki mind1, hogy melyik egér lesz.

    Jött a nap legjobbja:
    srác barátnőjével behozott egy félig összerakott konfigot.
    - nem indul, de minden új bent, csak szinte minden alkatrész máshonnan való. meg tudnátok nézni, hogy mi a rossz be? természetesen a költségeket fizetném...
    - persze!
    feldobtam az asztalra, indít, ventik pörögnek de megsem nyikkan. memória ki, semmi, tácsere semmi. Ekkor továbbadtam a szervízbe (igaz ilyen szombatonként nincs), mert közben kezdtek sokasodni megint a boltban.

    jóember jött a lapostopiért, amin nem volt jó a wlan, meg nem tudja managelni a honlapját, mert nem jelenik meg az admin felületen a szerkesztési ablak. kitérdekel arcot vágtam és kértem, hogy ezzel inkább a honlapjának a szerkesztőjéhez forduljon...

    aztán jött egy egész család notebook-ért. csajszinak kellett főiskolára, 160-180k-s árban 1gb ram, 120gb hdd, 2 magos proci. Jó! az első ''párosnak'' találtam is egy ilyen notit, hát kinyomtattam nekik is. mindenki tök okos volt! anyukával az élen. ez jó lesz akkor a lánynak az iskolába? tervező mérnök (vagy mi az anyámnyila) lesz, azokhoz a programokhoz kell... (mittudom én, hogy milyen programok, és milyen a gépigényük) következő okos kérdése: ezek milyen gyártmányok? Hogyan érti? Német? Nem! már minden a jakóknál és társaiknál készül. a márkanév esetlegesen még az adott országé, de az alkatrészgyártás már odakint történik. Jó! meggondolják...

    Közben kész lett a párocska gépének hibafeltárása. Alaplap alján égésnyom, és az egész lapot valami trutyi borítja, mintha az egész nyákot újraforrasztották volna. Proci (AM2) szintén elhalt.
    Közöltem a jóhírt, nem is kérték, hogy rakjuk össze, egyböl visznek mindent oda, ahol vették. Mutattam nekik az égésnyomot.
    - igen, ezt láttam összeszereléskor, meg a foltokat is a lapon, de nem tudtam mi lehet az. hát akkor mindkettő megy vissza a boltba (pesten vette - ügyes)

    Kérdezte, hogy mennyivel tartozik, nem kértem semmit, had mennyenek, én meg had cigizzek végre...

    Read only...

Új hozzászólás Aktív témák