Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mackósajt

    senior tag

    válasz Ygg #2320 üzenetére

    Lehet magamból indulok ki túlságosan. Ha ennyi kilences van egy ár végén, rögtön előítéletes vagyok, mert hiába tudom, és értem az okokat, úgy érzem át akarnak verni. Így eleve bizalmatlan vagyok az olyan bolt iránt, ahol sok ilyen ár van. Ebből következik, ha én ilyen árakat adok meg, akkor valahogy csalónak érzem magam.
    Mindenesetre mi többnyire nem utcáról besétáló embereknek adunk el, és sokszor vegyes csoportokban mennek a termékek, így sokkal kisebb a kilencesek hatása. Valószínű, ha az utca emberéből élnénk, én is meghajolnék a praktikum nyomása alatt.


    Valszeg nem kapnál le, mert természetesen nem felsőbb szinten rögzített árakat módosítok, hanem olyan termékek áraiból küszöbölöm ki az ilyesmit, amelyek árairól én döntök a bekerülési költségek alapján. Ha lenne kilenceseket előíró főnöki utasítás, nyilván tartanám magam hozzá. De szerencsére nincs. :) (Egyetlen konkrét esetben írtam fölül ténylegesen árat. Egy önállóan soha nem forgalmazott kábel métere lett 490 helyett 500 Ft. Tekintve, hogy olyan tételekben szerepel, emyleknek kb. 1%-át teszi ki, ez inkább csak jelképes. De jól esett. :B )

Új hozzászólás Aktív témák