Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zofren

    aktív tag

    Pénteken ember bejön, hogy kellene egy a lányának egy gép internetezésre, mobilra zenét tölteni, word excel. Elmondom neki, hogy új gép sokezer ft, használt gép olcsobb. Sokalja. Behozta szombaton a gépét, hogy nézzük meg mi mindent kellene cserélni benne, hogy tudja fenti kritériumokat. P2-es gép, 128mb sd, 6,4GB hdd...
    Felhivjuk elmondjuk neki, hogy mindent. Oks, akkor kéri a használt gépet. Gépet megrendeljük hétfő délután, felhivjuk, hogy várhatón szerda 3 körül jön meg a gépe. Tegnap bejön, hogy 80km-rel arrébb olcsobban adnak jobbat és akkor neki ez nem kell. Megértjük. Azért a 2000-ért én is elautóznék :) Mind1, gépet nem mondjuk le, hadd legyen raktáron.
    No emberke 10 perce itt járt, és érdeklődik, hogy hol a gépe. Én csodálkozva nézek rá és megkérdem.
    - Tegnap lemondta a rendelést személyesen. Mégis szükség lenne rá?
    - Félreértett valószinuleg.
    - (aha, a "köszönöm, nem kérem a gépet" hogy lehet félreérteni?) - én ezt gondoltam.

    No mindegy. Gép majd jön, akkor felhivom.

    más: hasonló tp-link router problémával én is találkoztam múlt héten. D-link modem mögé kötve kb 1 percig van net és utána megszakad. Simán modemmel gond nélkül netezik az ugyfél. Két féle tp link routert probáltam. Egy 342-est és egy 542-t. Mindkettőben frissittem firmwaret. Kábeleket is cseréltem. A router máshol tökéletesen mukodik. Most hoztunk Getnet routert, kiváncsi lesz ezzel.

    ''Próbálj ne sikeres, hanem értékes emberré válni.'' - Albert Einstein

Új hozzászólás Aktív témák