Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR_Joe

    aktív tag

    Jónagyokat, utólag bódog karit meg előre bujjék. Elég rég írtam már, úgyhogy jön néhány szösszenet az elmúlt időszakból. Helyszín továbbra is egy "műszaki hiper" irodatechnika részlege. Kezdem a tegnapi csodával, az vitte a prímet mindenben számomra.

    Pultán állunk kollegámmal, odajön egy 40 körüli (feletti?) hölgyemény pár papírt szorongatva. Szokásos kérdés: -miben segíthetünk? - után előadja miért is jött- fénymásolni szeretne. Az hogy nem "fénymásolTATni" már nem is érdemelne szót, DE.
    Lerakja az 5!! darab papírt és közli, hogy ezt szeretné lemásoltatni, de szeretne kedvezményt kérni a másolás árából. Alap hogy nem osztogatunk csak úgy kedvezményeket, de hát mennyiségi másolásnál rugalmasak tudunk lenni ezért gyorsan tisztázni akartuk, mennyi az annyi...kiderült, hogy egy példányt kér mindből, azaz 5 lapot összesen, ami kerek 50 jó magyar forintba kerülne, nos ő ebből az árból kér kedvezményt! Itt már kezdtünk furán ránézni, mire közölte, hogy korábban az áruházigazgató a 10 lapos másolásból is adott neki kedvezményt és hívjuk fel DEC 29-én este 6-kor az igazgatót, hogy az 50 ft-ból adjon neki kedvezményt... Ekkor én már szólni nem tudtam, csak a röhögésemet próbáltam elfordulva visszatartani, kollegám először a vevőszolgálathoz irányította, majd a másolatokkal együtt utánament és felajánlotta neki, hogy a cég dolgozói összeadják számára ezt az összeget és vigye el nyugodtan fizetés nélkül. A nő először meglepődött, majd egy "köszönöm"-öt nyekegve elvonult, mi meg röhögésben törtünk ki.

    Gigabyte aktív vízhűtéses processzor - ez azthiszem mindent visz :D

Új hozzászólás Aktív témák