Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csimav

    senior tag

    Én amin kiborultam az az volt, hogy apám munkatársa vett a fiának(aki kb. 8 éves) egy gépet a helyi számtech boltosnál. És mivel a boltos észrevette, hogy a pali nem ért a gépekhez, ezért egy ütős konfigot összedobott:

    128 MB ram
    ~ 1100 mhz-s CPU
    64 MB-os noném VGA
    10 GB-os HDD
    és ajándékba adott egy 15 colos monitort.

    És tippeljetek mennyibe került a konfig? 8ezer? 10? 15? Dehogy! 35ezer Ft :Y

    Az volt a baj, hogy mi meg épp nyaralni voltunk, ezért nem tudtam megakadályozni, hogy átkurják őket. És a kisfiú mindig mondja nekem, amikor ott vagyok, hogy tegyem már fel a gépére a FiFa 09-et vagy a 10-et. Ha felmenne feltenném neki...

    :C Számtech boltosoknak.

    Meg volt már olyan is, hogy itt Szabadbattyánban(bézépc) a számtech boltot 2-en vezetik.
    Érdeklődtem egyszer egy VGA-ért. Épp Tamás volt bent a boltban és azt mondta, hogy nekik nincs ilyen VGA-juk és beszerezni lehetetlen :DD Másnap, amikor Zoli volt bent, akkor ismét bementem megkérdezni a VGA-s dolgot... És igen! Volt nekik. Meg is vettem.

    Egyik oszt. társam pedig egy teljes konfigot akart összerakatni velük. Október végén adta le a rendelést és Dec. végére kellett volna neki a gép. Dec. elején felhívta őket, azt mondták, hogy persze, Dec. végére kész lesz. Erre Dec. végén elmentek a már "kész" gépért. Észrevette az oszt. társam, hogy egy szaros Codegen 300W-os tápot tettem a gépébe a megrendel Enermax(~550W) helyett. Azt mondták, hogy ezzel is elmegy a gép(4870, E8500, 1 TB winyó, EP45 extreme) és Enermax tápot csak fél év múlva tudnának beszerezni :Y Ekkor oszt. társam köszönt nekik, hogy viszlát, aztán azóta ph-ról megrendelte a gépét:)

    Szerk.: Közben rájöttem, hogy Számtech boltosoknak van ez a topik. Mind1, elfér itt.

    [ Szerkesztve ]

    Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.

Új hozzászólás Aktív témák