Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TXT

    őstag

    Sracok, segitsetek legyszives!
    Miert nem mukodik a Steam ujratelepites utan?????

    Elozmeny:
    - Op.rendszer ujra telepites "C" meghajtora. (Win8, elotte is ugyanez volt fent es jatszhato volt mindegyik)
    - STEAM feltelepit "F" meghajtora, mivel mindig masik meghajton hasznalom, mint az op.rendszert. (es feltelepites elott minden le lett torolve Steam-bol, plusz a Steam is, tehat zero nyomai az elozonek.)
    - Sok jatek kozul az egyik ujboli letoltese utan sem akar elindulni. Atvalt az asztalrol, mintha indulna, de csak egy fekete kepernyo jon be es semmi nem tortenik sok ido eltelte utan sem. Mas jatekok mukodnek az op. ujratelepitese utan is, de azok mas klienst hasznalnak es nem a Steam-et. Mindegyik EREDETI jatek termeszetesen.
    Az hagyjan, hogy az op.rendszer ujratelepitese elott a Steam-mel csinalt "jatekok biztonsagi masolata" es ezeket visszaolvasva nem hajlando egyiket sem elinditani, pedig napra keszek minden update-tel es ellenorzessel is, de meg ujboli letoltes utan sem indul el????????????? Sot, amit az eredeti dvd-rol tettem fel, az sem hajlando elindulni, ugyan ezt produkalja! WTF? WTF????????
    Miert nem mukodik sem a biztonsagi mentest visszaolvasva, sem ujbol letoltve, sem dvd-rol installalva????
    Ez mitol van es mi a megoldasa???? 3.napja szenvedek ezzel a dologgal, de ezek utan mar nem tudom miert nem mukodik. Otlet? :U :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák