Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sn[4k3]

    senior tag

    Üdv!

    Tudnátok segíteni? Megvettem Steamen a Defenders of Ardania-t, le is töltötte, de nem akarta az igazságot... első indításnál leszedte elméletben a DirectX-et (hogy melyiket, azt nem írta) és a .NET Frameworkot (elméletben...), amint elindította, az ESRB-s / PEGI-s korhatárbesoroló képernyő olyan összeomlásos volt (nem lehetett rajta kivenni semmit), utána meg hibaüzenettel kidobott a játék, pontosabban Esc-pel tudtam kilépni. Újbóli indítás után (és a többinél is) meg megint a Frameworkkel szarakodott. Ezekután leszedtem a legfrissebb Catalystot és .NET Frameworkot, újraindítottam a gépet, stb, de a hiba fennállt, a Frameworköt ugyanúgy szedni akarta a Steam... Letöröltem a játékot, leszedte újra: láss csodát a Frameworkkel már nem volt gond, de a képernyő- ill játékösszeomlás megmaradt. Valami memóriacímzéses dolog böki a csőrét... A gépem megüti a minimum gépigényt, Windows XP SP3-am van (jogtiszta). Mi lehet a gond? Tudnátok segíteni?

    Továbbá: megnéztem az ollie által linkelt DotA-s valamit, de nem enged a Steamgiftre sem belépni...

    Your account could not be verified.

    Error: We require all registered users to have at least $50.00 worth of games associated with their Steam account. This is to prevent users from creating multiple Steam accounts for use on this site, which might result in cheating. Currently your account is valued at $24.98. If you believe this was an error, please contact us.

    Valaki lefordítaná ezt nekem?

    [ Szerkesztve ]

    Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?

Új hozzászólás Aktív témák