Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • madgie

    titán

    válasz Robokutya #2278 üzenetére

    Jaja, 180 körüli dilitium ár már egész jó, ha több karakterrel tolja az ember, akkor elég ügyesen lehet zent farmolni :)

    szerk: legalábbis úgy tudom, hogy a zen nem karakterfüggő, tehát nekem mondjuk két karakterem van, naponta 8-8 ezer dilithiumot lehet "finomítani", tehát akkor már egyből feleannyi idő alatt megvan (ha van elég ideje az embernek)

    #2280: asszem ott kaptam a legtöbb proto-pajzsot, egyszerűen résen kell lenni, nem bántani feleslegesen a kockákat, gyorsan kicsinálni alattuk a kis bogyókat, közben mindig hátralesni és ha nem bír a védő hajó a Bird of Prey-ekkel, akkor gyorsan odasprintelni, besegíteni. A végén oldalba kapni a Raptor/Negh'Var csoportokat, meg alapvetően a kockáknál lévő Raptor/Negh'Var duónál is nyomni kell ezerrel, hogy lehetőleg te csináld ki őket. A végén már a Carrier egyszerű móka, beállsz megint oldalra/mögé oszt lősz mindent, ami lőhető :D (a kis BoP-okkal nem kell foglalkozni). Persze én csak Tact iszemmel látom ezt ,a klingon engineer-emmel ez annyira nem járható út (vagyis igen, kicsinálom én a Negh'Var-t, de rettentő sokáig tart)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák