Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plata

    félisten

    válasz sith7 #16677 üzenetére

    Szia.
    Az eventek 5-ös szinthez vannak kötve általában,kivétel az amelyiken el kell menni STF-re.
    Az 50-es szintű.
    Hajódra a cuccot bárhol fel tudod tenni,csak megnyitod a hajód ablakát és felpakolod rá a cuccost.
    Régi cuccokat vendornak,vagy discard.
    Pénzt szerezni kereskedéssel lehet,de kis szinten ezzel ne foglalkozz,majd ha már nagy leszel akkor bele foghatsz a craftolásba és kereskedésbe.
    Pénzt még nagyobb szinten úgy is szerezhetsz hogy advanced és elite STF-ekre mész amiért jutalom ládát kapsz aminek a tartalmát a piacon eladhatod.
    Kereskedésről én nem írok tanácsot mert én sem értek hozzá,nekem csak azért van pénzem mert olyan sok karakterem van ami már napi pár percnyi játékkal megtermeli nekem azt amire szükségem van.
    Kereskedés a halálom,nagy ritkán ha jön valami érdekes hajó és arra farmolni kell 1-2 milliárdot akkor bele fogok,de nekem az kiborítóan unalmas.
    Figy hajót egyenlőre ne vegyél,10 szintenként 40-es szintig ingyen kapsz hajót,majd 61-es szinten még egy T5 zenes hajót.
    Azt nézd hogy neked mi tetszik és a karaktered milyen osztályú.
    És mire akarod használni.
    Mindjárt itt a téli event,azon naponta egyszeri korcsolyázással kaphatsz Tier 6 hajót.
    Coop-ban lehet küldetést csinálni igen,sőt ha egy csapatban van tac-engi-sci karakter is még a küldetés is más lesz,mert megcsinálhatjátok mindegyik opcionálist,alapból ha Tac karid van nem tudod megcsinálni és nem is látod az engi és sci opcionálist,de ha csapatban van veled engi és sci kari akkor ők látják megcsinálhatjátok és kaptok érte xp-t meg öcsit is.
    Nagyobb szintű hajókon több fegyver van,kezdő kis szintű hajón kevés.
    Egy T6 hajón általában 6-8 fegyver hely van,attól függően hogy milyen,sőt egyik másikon speciális heavy weapon slot is van.De azok fizetős vagy sok száz milliós hajók.

Új hozzászólás Aktív témák