- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
Qru
MODERÁTOR
válasz diegho #12913 üzenetére
Minimum FPS nő mondjuk de a többi amit írtál azok nem nagyon hiszen nem erre lett kitalálva az SSD. Ez kb olyan mintha offrodozni akarál egy Ferrarival, elakad az első buckán ezért sz@r a Ferka.
De kezd hitvitába átcsapni, szóval részemről ennyi itt ez a téma.
#nincsbennetarcsi
-
balpis
őstag
válasz diegho #12915 üzenetére
nem lehet, hogy az MSI az IGP tuningjáról állítja, hogy megy? Emlékeim szerint az megy is. A RAM az fix 1333, a CPU-nál azt hiszem, az Asrock H61DE/S3-on nem is volt semmi lehetőség, 2500K-val sem.
Nem lehet, hogy ez a H-s tuning csak a Turbo Boost szintjéig engedi emelni a szorzót - egyes lapokon -, mint a P-s lapok a nem K-s procikat?notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
gézu
őstag
válasz diegho #12909 üzenetére
Akkor leírom én is a véleményem erről az ssd mizériáról.
Induló winnél és pályabetöltésnél az ssd hoz gyorsulást, álló winnél pedig a memória bővítés.
Nekem nincs még ssd-m, de amóta 8 giga ramom van, azóta vaddisznó gyors a rendszer, ha már elindult.
Ezért, azt mondom, aki a boot időre hajaz, meg olyan gémeket tol, ahol viszonylag nagyok a pályabetöltési idők, az jól jár az ssd-vel, aki viszont csak egy villámgyors rendszert akar és az előzőek nem számítanak annyira, az inkább ramot vegyen. Főleg most, mert olcsó.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Cybertrone
veterán
válasz diegho #12942 üzenetére
Mitől is E-ATX ez a lap? Mellesleg az egyik MSI a másik Zotac... utóbbiból nincs túl sok, ezért esetleg nem tömegcikk mint az Msi... és az Msi nem tud Wifizni, sem... és ennek azért van egy formája is ami mondható szépnek is!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
dFactor
tag
válasz diegho #12980 üzenetére
Köszi! Ha már cserélek, akkor a 2500k lesz.
Bár Qru meg elültette a fejembe a gondolatot a VGA cserével kapcsolatban is. Ennek nagyon nem örülök. Kössz szépen Qru!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
dFactor
tag
válasz diegho #12984 üzenetére
Melyik H-s csipkészlet lenne a legmegfelelőbb?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz diegho #13100 üzenetére
Ezért szoktam úgy csinálni, hogy beállítok egy kb értéket amit bírnak átlagban. Aztán Linx-be megy így kb 4-5 kört ha azt bírja akkor jöhet a játék teszt. Ha ott is ok mehet tovább a megrendelőnek, ha nem kicsit fnomítok és újra.
Kis Pisti nem Linxelésre vesz/kér tuningot, hanem hogy 2-vel több FPS-e legyen COD-ban.mod:
de az előbb is ezt írtam le... nem tudom minek írom le +1x...
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
JimKirk
tag
válasz diegho #13197 üzenetére
Valoban, nekem kb. 1 honapig ment 4.4 ghz-n a 2500k-m, ehhez 1.325 voltot adtam neki.
Mondjuk a BIOS finomhangolgatasaval el lehet erni, hogy ilyen sebessegen kevesebb feszultseggel is menjen.Most 1.375 volton megy 4.6 ghz-en, igy most terhelve 67-70 fokos egy Sytech Mugen II-vel. Kicsit soknak tartom, lehet szarul pasztaztam fel. Szerintetek is tul meleg, vagy ez normalis?
-
fixer92
aktív tag
válasz diegho #13503 üzenetére
Ne aggódj ha arra kerül a sor, hogy levásárolhatom tuti nem giga lesz...
Majd szólok ha ott tartunk, esetleg majd javasoltok nekem valamit.Csak az az érdekes, hogy 2 kollegával is beszéltem akiknek ugyanilyen lapjuk van és nincs semmi gondjuk....
"Victory loves preparation!"
-
-
-Solt-
veterán
válasz diegho #16480 üzenetére
Nem érdekes, hanem száraz tény!
Azt meg számold ki, hogy mennyit kell mennie ahhoz max terhelésen egy gépnek, hogy a különbözet számottevő legyen!
Fogyasszon mondjuk 100W-l többet, és menjen napi 3 órát 100%-n átlagban... ez napi kb 18 Forintot jelent... két-három év alatt kb akkora különbség jöhet ki, mint amennyivel olcsóbb egy amd-s alaplap.
És akkor még úgy gondolom, hogy elég alaposan felfelé kerekítettem...
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz diegho #16482 üzenetére
Olyannyira AMD fanboy vagyok, hogy még a büdös életben soha nem volt AMD rendszerem!
Nem összehasonlítottam őket, csupán válaszoltam egy felvetésre, mégpedig jogosan. Linkeltem a hiányolt amd procit. Erre jössz nekem a fogyasztással, majd amikor arra is megkapod érdemben a választ, akkor jön az, hogy mit számít az a pár ezres... tudom, amikor meg kell venni akkor nem számít, de, ha a fogyasztás különbséget kell nézni, akkor már számít. Na ez a fanboy viselkedés... szerintem.
Aki nem szimulátorokkal játszik, ahová kell a cpu erő annak minden cpu felesleges ami erősebb és drágább egy 955BE-nél... úgyis vga limit van a játékok 99%-ban. Az meg hulla mindegy, hogy egy játék 75, vagy 90 fps-t produkál... Az ár különbözeten inkább erősebb vga, vagy ssd.
DE, mindenki nyilván a saját igényeinek és pénztárcájának megfelelően választ cpu-t. Ezért vettem én is anno Q9550-t... Megnézi az ember, hogy mivel játszik, kell-e neki az izmos cpu, és dönt. Ennyi.
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz diegho #16483 üzenetére
11000.- Forintos lapot tuti nem vettem volna, de te tudod. Ha már viszont árakat összehasonlítasz, akkor illene azonos kategórián belül... Ennyi erővel a PhenomII alá is vehettél volna valami filléres lapot, és akkor már is más a helyzet... alapon is kihajt egy nem csúcskategóriás vga-t, ergo ugyanott vagy.
Egy dolog biztos, ha spórolnom kéne, tuti amd konfigot vennék játékok alá... azonos kategóriákon belül olcsóbban ki lehet hozni. Szerencsére nem kell spórolnom, így tehát dagadhat ez e-péniszem... és ezzel zárnám is a felesleges offot!
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz diegho #16486 üzenetére
Ebben az esetben érthető a választásod. De ugye nem is a te döntésedet kérdőjeleztem meg, csupán reagáltam egy másik fórum társ felvetésére, ami szerintem még mindig úgy van, ahogy vázoltam.
Természetesen belátom, hogy nem csak a gamer világ létezik, ezért is említettem, hogy mindenki a saját igényeinek megfelelően kell, hogy válasszon. Én nem munka, hanem a szimulátorok miatt választottam az intelt... ezeknél sok esetben kijön a cpu erő. De itt sem annyival, mint amennyivel drágább... de mivel ez az egyetlen káros szenvedélyem, így úgy voltam vele, hogy ennyi jár!
A fanboyok minkét oldalról idegesítőek mind az intel vs amd, mind pedig az amd vs nvidia vonalon. Aki nem érti meg, hogy ahány júzer annyiféle igény, az így járt...
( nekem meg szempont a tuning, mert a programozók jó része még mindig úgy írja a játékokat, hogy a MHz-t jobban szeretik mint a több magot... )
[ Szerkesztve ]
www.smart-bus.hu
-
-Solt-
veterán
válasz diegho #16491 üzenetére
Én inkább repkedek mostanában, de a billentyűzettel szimulátort nem lehet játszani!
Nagyobb nevek, amelyek tényleg a csúcsot jelentik vezetési élményben, és szimulációban,
- GTL
- RBR
- NKpro
- iRacing
- LFSEzek szimulátorok... nem tökéletesek, de a lehetőségekhez képest szinte már majdnem... mindegyik másban jó, de ezek igazából normális kormányért kiáltanak!
www.smart-bus.hu
-
N_A_S
veterán
-
N_A_S
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
Állásajánlatok