Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ett

    aktív tag

    Sziasztok!

    Rég jártam már erre, látom hivatalos 2.0 még mindig nincs wave-re, ez elég szomorú.
    Nekem most 1.2 xxkf3 van fent.
    Én nagyon megbántam ezt a telefont, többet badás készüléket látni nem akarok.
    Nem tudom hogy csak nekem van csinál-e ilyet, vagy másnak is, leírom mi bántja kicsi lelkem.

    A navigációt hagyjuk, nekem még nem talált sose műholdat, bár 5 percnél tovább sose hagytam keresgélni. Mindegy, ez nem fontos, mert úgysem használom.
    Az ébresztős probléma nekem is megvan, néha nem ébreszt.
    A gmail nekem manuálisra van állítva, amikor rányomok a widgeten hogy leöltés akkor elég sokszor elsőre kapcsolódási hibát ír ki. Rányomok megint, akkor meg jó.
    Elég sok netes oldal egyszerűen nem működik 3g-n, most nem jut eszembe mit ír ki, valami hibaüzenet, de be sem hozza őket. Viszont ha csatlakozok otthon a wifis routerhez, akkor tökéletesen működik. Aztán itt a ph-s fórum. Be akarok lépni, kéri a nevet és a jelszót. Beírom, rányomok a belépésre, kiírja hogy sikeres belépés, aztán megint kéri a nevet és a jelszót, és ez így megy körbe-körbe. Persze wifin ez is tökéletesen megy.
    Először azt hittem hogy a mobilnet a hibás. Kipróbáltam barátnőm telefonján ugyanazon oldalakat és a ph-t is 3g-n. Ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk, a mobilnetünk is egyforma, csak neki másik samuja van, androidos. Azon tökéletesen működik minden, úgyhogy nem a mobilnet tehet róla.
    Internet közben a kevés memórián már meg sem lepődök, azon viszont igen, hogy ha kettőnél több ablak van nyitva, 3 is elég ezt teszteltem, akkor teljesen véletlenszerűen fogja magát a telefon és újraindul. Na ilyenkor földhöz tudnám vágni.
    És végül, de nem utolsó sorban a legidegesítőbb hiba:
    A szlovákoknál lakok már pár éve és onnan jövök át melózni Esztergomba. Vagyis szlovák hálózatot használok. A munkahelyemen hol van térerő hol nincs, attól függ hogy az üzem melyik részén vagyok. Éppen ezért átállítottam kézi hálózatválasztásra a telefont, valamint van olyan menüpont hogy "roaming hálózat:mindig elutasítás" ezt is bekapcsoltam.
    Ennek ellenére nem egyszer előfordul, hogy átvált csakúgy magától a magyar vodafone-ra, megjelenik a piros R betű és jönnek az sms-ek, hogy üdvözöljük Magyarországon, stb.
    Amikor először ezt játszotta azt hittem én vagyok a hülye, biztos ami biztos megnéztem hogy minden úgy van-e beállítva, ahogy kell. És úgy volt. Ez a hulladék mégis átváltott. És ami a vicc, hogy ha manuálisan visszaállítom a szlovák hálózatra akkor nem megy a mobilnet, csak ha kikapcsolom a telefont és vissza.
    Ezt is véletlenszerűen produkálja, mindenesetre nagyon idegesítő. :(((
    Program se sok van rá, bár engem ez annyira nem zavar, maximum egy-kettő hiányzik, de legalább az működne rendesen ami a telefonon alapból van (gondolok itt a böngésző memóriás hibájára, meg a kikapcsolásokra, meg ugye ez a roaming dili).
    Barátnőm telefonja androidos, hát az százszor különbül megy. Persze az sem tökéletes, és vannak hibái, ez igaz. De akkoris jobban működik mint ez a trágya.

    Elnézést ha túl hosszú voltam, de muszáj volt kiadni magamból. :(

    [ Szerkesztve ]

    Here's a little song I wrote, I hope you learn it note for note. Don't worry, be happy.

Új hozzászólás Aktív témák