Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ( V )

    veterán

    válasz assemble #2094 üzenetére

    hát bocsi de ez így nagyon szűk látókörű hozzáállás:

    egyrészt szvsz xda-s kommentek nem helyettesítik a tapasztalatot (azért ott is jó sok hülyeség / noobság tud összejönni az előbb csinálom mint utánaolvasok miatt) - vagy ahogy Torrente mondta: " ... nézni a kaját meg megenni, az két dolog fiam. " :DDD, másrészt szinte mindegyik ICS kernel a pawitp alapkernelére épül, tehát még csak nem is teljesen "ROM idegen" (pl nem egy funkciót pawitp is átültetett az alapkernelbe), harmadrészt meg igenis hogy készült olyan ICS kernel ami kifejezetten a stabilitást helyezte középpontba (Midnight) és nyújtotta is azt tökéletesen!

    szerintem pusztán arról van szó hogy sokkal nagyobb szabadságot ad a custom kernel, persze ezzel együtt ablakot nyit a hibalehetőségre, de ha az ember megtanulja használni, saját készülékének megfelelően behangolni, sokkal többet tud kihozni a készülékből mint az alapkernel.

    én is direkt alapon teszteltem a CM9_RC2-t most és panaszra tényleg nem volt semmi ok, de azért zongorázni lehet a különbséget egy jól behangolt Devil3-hoz képest! ;)

    ------------------------
    spicli ;]

    [ Szerkesztve ]

    * Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 * OɴᴇPʟᴜs 7T Pʀᴏ - ᴄʀDʀᴏɪᴅ 10.4 *

Új hozzászólás Aktív témák