Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz $mith #6865 üzenetére

    hm, végülis akad egy xp is itthon. meg partíció is. bár jobb lenne olyan megoldás, aminél nem kéne plussz OSsel szórakozni.

    "amíg új gépem nem lesz " itt a válasz. a 64bites xp nagyon rossz, vista64/win7 64hez képest. ha az embernek kell a 4-8 giga memória meg a 64 bit (mert pl a crysis, a supreme commander, a stalker és a generals:zero hour is limites ha csak 32biten tud címezni, egyikhez se elég a 2giga rendszermemória oprendszerestül mindenestül), akkor vagy Vista, vagy Win7. egyébként megfelelően gyors gépen (pl az enyémen is) az xp már lassabb a Vistánál, aminél meg a Win7 jobb. másrészt meg DX10/11 (igen, a Crysisé félig kamu -hangot is csak vistán engedte very highre rakni, pedig az XFI fatal1ty gamer akkoriban a legjobb gamer kari volt-). persze, most 32bitesem van, de ez átmeneti állapot.

    breaking: lehet az a baj, hogy letiltottam a virtuális memóriát? a program kifut a címtérből, HDDt nyúzni nem tud, és ezért csendben lehal? emlékszem, a Crysis anno kerregett rendesen 32bites vistán (raptorral szépen hallatszott, mikor swappel), amikor kifutott a memből, most meg simán lehal hibaüzenettel. hopphopp.

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák