Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz $mith #6858 üzenetére

    hm, szóval Win7el nem szeretik egymást?

    pár helyen írták, hogy lehet a védelemmel van a gond (EFGIS/european kiadásom van), illetve a xr_3da csinál valami hibát (az xCore.dllben), szal kipróbáltam a védelem nélküli exét is, de az se segített. szóval nem a játék védelme a hibás.

    winxp és vista kompatibilitási mód is megvolt. driverre MSI 8.66 (elvileg ez egy mókolt 8.8) és referencia 10.4es catalyst, a hiba ugyanaz. a cpulimit fentáll 2400on és 3000ren is, utóbbin már megvan a 8 frame is 3-4 helyett. hasonló bugra emlékszem vista alól (a bar spawn bug, amikor a 30-50 stalkert egyszerre pakolta ki és egy pillanatra megállt a játék), de itt nem egy pillanatig, hanem folyamatosan fentáll. egyébként egyenletesen terheli a négy magot, és régebben 3.0 bőven elég volt neki.

    további probléma, hogy nagyon úgy néz ki a program kifut a memóriából, majd összeomlik. ami kellemetlen, mert vista32őn nyugodtan lehetett mindent maxra tolni (nálam AA nélkül), megette az 1670megát, és nyugiban volt. itt viszont meg kell elégednem közepes textúrákkal, sőt már az user adress spacet is megnöveltem 3072re (shared/rendszert nem használ pár megánál többet). viszont, ezt a problémát csinálja továbbra is, amikor az összes memtér nincs 900mega fölött.

    még arra tudok gondolni, h lehet az a baj, hogy 8 giga memória van a gépben, de csak 3.2 címezhető (fogalmazzunk úgy: így jött ki a lépés, és most még 1-3 hónapig marad a 32bit). de, vista32 alatt is 4 gigám volt (akkoriban még nem volt driver a hangkártyám alá, első három hónapom x86os volt vista alatt).

    fő poén: Clear Sky .10 betonstabil, Call of Pripyat 1.502 betonstabil :F egyetlen baj, hogy én viszont az alapjátékkal szeretném tolni.

    ja, adalék: ugyanilyen összeomlást prezentált 1.000 alatt is (pár perc után kidob az asztalra) amikor először felraktam a programot, még nagyon régen Vista32 alatt. 1.005re viszont utánna már stabil volt.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák