Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    válasz Anubiss #5703 üzenetére

    1.33: tudod aktiválni azt is. elvileg egy vortexet fog csinálni. de én nem tenném a ritkasága miatt;>.

    a transmuteolást 2.0ában kivették, mert összeakadt a dinamikus anomáliákkal (mozognak, ilenek).

    2.0: questekért kapsz. pl skinflinttől, doctől, cooktól, dutytól... amíg nincs meg ne is próbálkozz transmuteolni, nem fog menni.

    közelmész a megfelelő anomáliához (2.2 alatt éjjel!), droppolod az artit, aztán jóesetben villan, akkor bevette, ha nem villan a kép nem. majd alszol (így megy gyorsan az idő:) ), és egyszercsak jön egy üzenet, hogy degradálódott/nem történt semmi/uppolódott. előtte ments emiatt;>

    Ol2.2: kiforrott. OL 2.0 nem volt eléggé kitesztelve, CNPP pedig a szó legszorosabb értelmében pokoli nehéz volt. ha érdekel, keress rá, valahol a fórumban volt egy leírásom, de az atomerőmű négy pályáját sikerült 4 óra (!) alatt abszolválni, miközben 0%ra szakadt rólam két exo, kifogyott minden lőszerem, majd pedig menekültem, mert a maradék 30-40 chiméra, ugyanennyi törp és kb 200 zombi esélytelen volt a maradék felszereléssel (kb 300 sima skuló az ft200mbe, vintar/groza kifogyott, dragunov kifogyott, gránát kifogyott, az exom 0%on volt az előző 30-40 master bloodsucker kinyírása után), szóval exot ledobtam, fel a militaryt, és spuri vissza. ami konkrétan sokkal nehezebb volt, mint leírva, mert hát stancia2őn belül is voltak még bloodsuckerek, törpök, meg 1-2 controller, szóval mire kiértem leszakadt a második exo is(!). kint várt a helikopter, ok, ott bújócska, rpgm nincs, lőszerem gyakorlatilag nincs (300 skuló soknak tűnik, de még vissza kellett jutni pripatyon, red foresten és fél army warehouseon át, meg a páncéltörő lőszerem kifogyott a gránátokkal együtt).

    tapasztalt FPS játékos vagyok, legnehezebb fokon játszok általában, de olyan, hogy kinyírható ellenfél elől futnom kellett (a scriptelt kilőhetetlen monstrák mások, ld crysis), mert a probléma megoldhatatlan volt. mindenesetre nem hinném, hogy sokan eljutottak a végéig, aztán élve visszaértek... utánna mondjuk feldobtam az m16 (vagy mi volt a géppuska...)+p90 modot, és exoban, géppuskával, jobb artifactokkal, és 20-30 támadó gránáttal megrakva a monolithtól megtisztított CNPP már mindjárt más volt. konkrétan 3-5 perc, de anélkül lehetetlen lett volna megcsinálni... persze alapból ott a minigun, de abból nem tudsz elég lőszert magaddal vinni, hogy az előbbi irtást végig lehessen vinni, minden más fegyver pedig elégtelen a célra. másrészt pedig baromi drága, és OL2.0 alatt egy filléred nem volt... kb az első végigjátszásom óta először mentem SEVA(!) suitban CNPPbe, mert nem volt másra pénzem.

    2.2 még bevezette a frakcióháborút, visszaállította alapállapotra a atomerőműs őrületet (pár zombi meg 2-3 chimera/törpe/bloodsucker lebzsel, de annyit még bőven ki lehet irtani nehézfegyverzet nélkül is), kiszedték visszafelé a helikoptert (hálaégnek), pénz van rendesebben, NPCk dobnak artifactokat (nem kell szívni transmuteolással játék idején belül hónapokon át), van rendesebben lőszer, még mindig kihívás, de már bőven nem közel lehetetlen. rakd fel mellé ARSENAL modot is, a csomú új fegyver miatt gyakorlatilag minden lőszerhez lesz használható fegyver (igen, 9x18hoz is!), amivel ügyes játékos esetében egy fillért nem kell lőszerre költeni (ld OL2.0, ahol szinte minden pénz skulóra ment el, illetve a dutys küldetéseket mind megcsináltam, mert ők adtak nagy mennyiségben AP9x39et).

    OL2.2+Arsenal szerintem. hell fokozaton;>

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák