Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sagajr78

    tag

    válasz Plazmacucci #4227 üzenetére

    Van egy olyan érzésem, hogy elbeszélünk egymás mellett.

    Open majd azután lesz ha befejezted a sztorit. Addig nem open. Majd a freeplay ami a tényleges open ended része a játéknak, azt tehetsz amit akarsz, de addig bizony a sztorit játszod. Csak ezt kéne megérteni, hogy a te szavaiddal éljek. :)
    Emellett mint írtam, mindezek a feature-ök előre megismerhetőek voltak. Csak az nem tudott róluk aki nem nézett utána. Azoknak ez meglepetés és kellemetlenség, nem értik az okokat és akkor kerülnek elő az olyan szövegek hgoy a játék szórakoztasson, kikapcsoljon, legyen egyszerű, ne lehessen benne elakadni. Ezt el leeht várni egy olyan produktumtól amiért fizetett az ember, amit megvett de egy ingyenes dologtól aminek nem volt célja mindez hanem egy komolyabb hangvételű alkotásként szeretett volna megjelenni azért had ne kelljen.

    Nem mellesleg ha kiírtod a SIN bandát akkor sem tudod befejezni a játékot, mert részlegesen kötődnek a fő szálhoz. A sztoriban ők az egyik legfontosabb elem, egy fontos NPC-jükkel többször is találkozol, szóval a simán csak iktassuk ki gond nélkül a játék egyik legfontosabb elemét és tegyük súlytalanná egy pöttyet erős lenne.

    Majd freeplay során olyan vérengzést csaphatsz amilyet csak akarsz, ott nem korlátoz senki, több frakcióhoz is csatlakozhat (akár hozzájuk is), de nincs is sztori, nincsenek mankók, nem segít utadon senki de ne mis korlátoznak.

    Emellett csak mert valamit megtehetsz nem kell még meg is tenned. Ha pedig mégis megtetted akkor meg az az értelmetlen ha nem lesz következménye. Akkor nem lenne több a LA, mint agyatlan lövölde, holott nem erre készült. Itt minden döntésnek lesznek következményei. Bizonyos dolgok előnyösek lesznek, mások megakasztanak, vagy kerülőre késztetnek majd alternatív megoldásokra kényszerítenek, megint mások pedig pusztuláshoz vezetnek. Ez utóbbiak még így is elhanyagolható mennyiségben vannak jelen és akkor ütik fel a fejüket ha a sztoriban kiemelt fontosságú dologgal mész szembe akkor, mikor külön megkérnek rá, hogy ne tedd.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák