Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cyrusv10

    tag

    Befejeztem, ha tudom hogy csak 80%-ban kész, öcsém másik játékot kapott volna ajándékba. Kiváló játék lenne, ha még 1 hónapot tőrödnek vele. Attól félek a modderekre vár a játék befejezése.

    A motorral nem volt semmi baj, talán 5 alkalommal volt olyan probléma ami a játék újraindítását igényelte. 1920*1080, maximum beállításokkal és a 10-s patch volt fent egy súly növelő moddal, mert én ilyen gyűjtögetős stílusban játszok és lusta voltam minden csetepaté után a loottal visszamászni a ládámhoz.

    Zavart még, hogy a kezdő tuningolt AK-val végig lehet tolni a játékot és a kicsit egzotikusabb fegyverekhez lényegében csak a végjátékban férsz hozzá a hátra lévő kb. fél óra lövöldözésre. A Vintarhoz alig akad lőszer és egy mesterlövészetre tuningolt akármilyen karabély röhögve felvette vele a versenyt, sőt, úgy éreztem, hogy a tuningolt IL-86 még jobb is. A karabélyok közt nem is éreztem különbséget, ami szimpatikus azzal játssz, tuningold fel, esetleg állíts a kaliberen ha több orosz vagy NATO lőszert találsz.

    Az anomáliák mintha halálosabbak lennének mint a SoC-ban és az artifactok(ereklyék) átdolgozása ezzel a keresgélős módszerrel határozottan jó ötlet volt.

    Mivel összeszedtem mindent és eladtam ezért a pénz nem volt probléma és ki is tapasztaltam nagyjából mit hova érdemes vinni. Stalkerekhez álltam be, de jóban voltam a Szabadsággal, Szolgálattal és a Tiszta Égbolttal is amennyire csak lehet. Ezt azért írom be mert a viszonyod a frakcióval befolyásolja kissé az árat és a cuccokat is amit vásárolhatsz. Ilyen körülmények közt ereklyékért Szidorovich fizette a legjobb pénzt közel 90%-át az értékének. Páncélért a Stalkerek fizették a legtöbbet, nekik vittem a lőszert és az orvosi cuccokat is. Fegyvereket egyértelműen a Tiszta Égbolthoz hordtam, illetve a kajákat valamelyik kocsmárosnak adtam el. Találni pár eldugott kereskedőt akik sokkal jobb pénzeket csengetnek ki, de az ő keretük korlátozott. Náluk esetleg a lőszerre lehet cserélgetni pár cuccot.

    A frakcióháború bugos, nagyon, egy nagy ziccert hagytak itt ki a fejlesztők sokkal többet ki lehetett volna hozni. Sajna a fosztogatók és renegátok állandóan újratermelődtek nem tudtam kiirtani őket. A Szolgálat levadászásán gondolkodtam még, de az előzőekből kiindulva inkább nem kínlódtam vele.
    Küldetésekkel nem volt gondom bár elég egysíkúak voltak, egyedül arra kell figyelni, hogy valaki olyannál kezd el, aki biztonságban van, mivel ha kinyírják a küldiadót bukod a küldetést!

    A kitörés az elején érdekes volt és tetszett később már csak feltartja az embert, ráadásul nem tudom mi alapján számolja a másodperceket mert, hogy a 40 másodperc volt vagy 5 perc az biztos. Az elbújásra is figyelni kell, hogy odamenj ahova jelzi vagy olyan helyre amiről biztosan tudod, hogy védett, legjobb módja ha figyeled a PDA-d kiírását ilyenkor, ha írja, hogy várj a kitörés végéig akkor biztonságos helyen vagy.

    Van pár problémás rejtekhely most 2 jut eszembe az egyik Kordonban van ahol az egyik küldetés célja, különleges karabély van elrejtve, a hűtő azon oldalát célozzátok ami az ég felé néz. A másik pedig Yantarban egy pofára dőlt széf, RPG lőszer van benne, és hátulról közelítsetek, a négy lába felől, és a jobb felső lába feletti részt pásztázva nyílt ki nekem.

    A játékot felíratnám alacsony vérnyomásra is, eleve az éjjeli bóklászás is adrenalin növelő, de az ostobán megirt részek még hatásosabbak. Például a gránát dobó bajnok ellenfelek, úgy tudják a gránátot dobni hogy még utánad is pattan ha elmozogsz... vagy a bokrokon és fákon keresztül látó röntgenszemű ellenfelek... vagy a sérthetetlen ellenfelek, mert a programozó úgy gondolta hogy te most ott nem tudsz a sniperkedni, de 5 perccel később már lelövöd a helikoptert pisztollyal.... Kordonba megérkezés is érdekes rögtön a géppuska elé vagy ha nem akarsz ott szenvedni akkor törj át a sokkal jobban felfegyverzett stalkerek közt.... a feladat megszakítása üzenetet rendszeresen akkor adja be mikor már csak 1 ellenfél van az elfoglalandó objektumban.... utolsó pálya egyértelműen szemétparaszt jelző mivel látványosan ráerősítettek a gránátozásra....te ugyebár egy különlegesen szívós emberke lennél a játékban, mégis az utolsó girhes fosztogató is ellök mint egy gyufaszálat, max ha nagyon erőlködsz kiverik a kezedből a fegyvert. Ebből vicces helyzetek keletkezhetnek, mikor kitolnak a fedezékből a „társak” vagy beállnak páran az egyetlen átjáróba és nem hajlandóak elmozdulni….

    De az a fránya hangulat az ott van, szóval Pripjatyban még teszek egy látogatást, remélem sokkal kevesebb buggal.

Új hozzászólás Aktív témák