Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • virkir

    veterán

    válasz Medvelászló #2480 üzenetére

    Na megpróbálok segíteni

    Először is használd a #2469-ben linkelt első térképet.
    Ha jól sejtem éppen csupaszon állsz a Bolhapiac közelében.
    Mint javasolták töltsd vissza az autosave-t és menj vissza Dark Valley-be és vállald el a Freedom vezetőjétől az antennák elfoglalását, majd a zsoldosok kiirtását. Ez aránylag könnyű 2 küldetés de könnyedén összeszedhető vele 30+ TRs 301 az egyébb sallangról nem is beszélve amit ha csak a Freedom kereskedőjének adsz el is szép pénzt lehet keresni.
    Nem tudom milyen ruhád, fegyvered van de itt már érdemes beruházni ruhára valami komolyabbra ami épp kapható a kereskedőnél, meg rárakatni + artitartókat. Fegyvernek meg egészen használható a TRs 301 pontosságra uppolva távcsővel, hangtompítóval.
    Ha ez megvolt a linkelt térkép szerint szedegesd össze az artikat, főleg a +4 életet és a -4 sugárzást majd ami nem kell azt meg Sidorovichnál érdemes eladni mert itt még ő ad érte a legtöbbet.
    A következő lépés úgy is visszamenni Cordonba a Garbage-n keresztül és a Military Outpostot leszüretelni.
    Az úton visszafelé szintén érdemes szedegetni az artikat mert van útközben egy +10kg-s ami most majd jön jól.
    A faluban van egy pincelejárat mellett egy láda amibe az éppen szükségtelen dolgokat lerakhatod, hogy minél kisebb súllyal menj a katonák ellen mert lesz mit elhozni onnan bőven.
    Tehát fegyver, lőszer, lehetőleg páncéltörő ha tudtál szerezni, legalább 3-500, kötszer, eü. csomag 3-4 ami legyen nálad.
    A pálya keleti oldalánál a kerítés mellett közelítsd meg a katonákat akkor nem vesznek észre és egy kidőlt fán áthaladva lehet bejutni a területükre majd a bázisuk délkeleti sarkánál a sittre felmászva bejutni a bázis hátuljába.
    Ha idáig eljutottál akkor értelemszerűen kiirtani mindenkit és minden fegyvert felszerelést elvéve megint szép summához lehet jutni ráadásul egy halom katonai elsősegély készlethez ami a legjobb a játékban.
    A lényeg, ha kiirtottál mindenkit gyorsan hordjál ki mindent a kidőlt fához 2-3 körrel mert ha géppuskást megölöd jön az utánpótlás és lehet kezdeni elölről a gyűjtögetést.
    Ezt tetszés szerint lehet ismételni mindaddig míg a stalkerektől nem fogadod el azt a küldetést amiben egy spec. eü. dobozt kell elhoznod a katonáktól, ha az megvan akkor többet sajna nem jön utánpótlás.
    Amiket itt megszerzel azt meg érdemes a Clear Sky kereskedőhöz vinni mert ő adja a legjobb pénzt főleg az Obokanokért és ha már a mocsárban jársz ott is érdemes összeszedegetni az artikat.
    Ha ezeket megcsinálod akkor már nem lehet gondod a felszerelésre pénzed mint a tenger csak bírd elkölteni.
    Cordonba a Stalker kereskedőhöz érdemes benézegetni ezek után mert előfordul, hogy van már nála SEVA amit meg tudsz venni és az az egyik legjobb cucc a játékban ha artikat is szedegetsz.
    A lényeg a játékban, hogy nem szabad rohanni ez nem egy CoD aminél lehet villogni, hogy mennyire rövid idő alatt végigmegy valaki a lineáris pályán.
    Tessék csatangolni felfedezni, ha van nálad egy Chaser vagy egy SPSA14 normál söréttel, növelt tárral akkor a mutánsok sem okoznak igazán gondot.

    "Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda

Új hozzászólás Aktív témák