Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rizso

    addikt

    válasz unyadavid #1234 üzenetére

    Játékokkal annyira még nem teszteltem, viszont a többire teljesen megfelel. Ha meg lesz olyan játék, amit kipróbálnál, de mégsem megy, akkor helyette jöhet az olvasás, email, instagram, fb, evernote, naptár, viber, dokumentumok, pdf-ek nézegetése, netezés, film-zene;)

    Én is kötöttem biztosítást. Úgy voltam vele, hogyha véletlenül leejtem, betörik a kijelző, vagy bármi baja lesz, ami nem a garanciális ügyintézés része, akkor simán megéri azt a havi 490Ft-ot és az 5000Ft-os önerőt. Így a telefon törlesztőrészlete és a biztosítás díja együtt (~3400Ft se) sem annyi, mint az S2 havi törlesztőrészlete (~5100Ft). Nagyon jó telefon az S2, én szerettem használni, de most nem ért meg számomra közel kétszer annyit, mint amennyiért a GXI-t vettem, főleg úgy, hogy amire kell, arra igazából a GXI is elég...

    w333: "mi van akkor; ha; majd". Mi van akkor, ha majd kiderül, hogy nem 230€ lesz, és nem jelenik meg nálunk még egy darabig?:)

    Akkutapasztalat: nálam lassan 1 nap 19 órája megy. Most van 14%-on a töltöttség. Ebben volt telefonálás, netezés/Play 3G-n és a wifin keresztül is, BT-on küldözgettem fájlokat többször is, benchmarkokat futtattam, a navigációt is kipróbáltam pár percig, sokat fényképeztem/videóztam, legalább ennyit nézegettem a galériában az elkészült alkotásokat, jegyzeteltem, stbstb. Meg hát még mindig elég gyakori, hogy csak úgy elkezdem nyomkodni - az újdonság varázsa:) Nekem eddig egész pozitívak a tapasztalataim.

    Canonfan: olyan funkció, hogy nem kezdi el automatikusan tölteni? Nem hiszem...

    Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | Huawei Sound prémium bluetooth hangszóró

Új hozzászólás Aktív témák