Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raskolnikoff

    őstag

    Sziasztok!
    Adott egy 8 GB-os Redmi 2, ami március óta nem akart frissíteni, továbbá idegesítő volt hogy semmilyen körülmények között nem kommunikál a viber és a messenger (főleg ha wifin van).

    Namost én mint 0 tudású android/xiaomi buherátor, csak-csak nekiveselkedtem és véghezvittem egy frissítést.
    MIUI 7.4
    6.5.26 fejlesztői, xiaomi.eu verzió van rajta.

    Az előző szoftver adataira sajnos nem emlékszem...de azt hiszem 6.3.1x valami volt. Mondjuk a viberes problémák már régebbiek.

    A végeredmény sikeres frissítés lett, a viber mintha jobban kommunikálna. DE! A telefon totál lelassult, az időkép percekig indul stb. Minden le van gyalulva róla szinte, ami felesleges, több GB szabad hely van, tisztító stb minden ok.

    A kérdésem az lenne, vissza lehet-e rakni mégis rá a régebbi szoftvert? Vibert és messengert max kicseréljük valami másra (bár a telefon is megérne egy misét a problémák miatt, túl naiv voltam mikor rábeszéltem barátnőmet hogy xiaomit vegyen...de egykor még jó volt).

    Örülnék minden ötletnek, bármi is legyen az akadálya a kitűzött célomnak (régebbi szoftver).

    PS: ha egyszerűbb nyelvezeten tudnátok segíteni az jó lenne, életemben nem nyúlkáltam ROMokban meg recovery toolokban stb.

    A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.

Új hozzászólás Aktív témák