Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovlui

    tag

    válasz TROPY #5282 üzenetére

    Regényt nem írok róla, vissza lehet olvasni a topicban.
    Egy dologra azért felhívnám a figyelmet, amiről eddig nem esett szó! Én egy Wayteq x820-ról váltottam a következők miatt.
    Az x820-asom még 64MB operatív memóriával készült és gyártásának időpontjában technikai paraméterei alapján alkalmas volt mind a korabeli Sygic, mind a tudjuk minek a futtatására. A szoftverek azonban időközben fejlődtek és ma már mindkettő legalább 128MB operatív memóriát igényel. Vehettem volna valamilyen Win CE-s navit 128MB memóriával és 5-600MHz-es procival, hogy futtathassam a legfrissebb navigációs szoftvereket, de nem szeretnék 1-2 év múlva belefutni ugyanebbe a problémába! Az xTab 500MB operatív memóriával és 1GHz-es procival rendelkezik, azaz a szoftver memóriaigénye megnégyszereződhet, a vas még akkor is alkalmas lesz a futtatására!

    Amúgy - hogy a kérdésedre is válaszoljak - ha elsősorban navi és csak bónuszban tablet kell, akkor magáncélra szerintem jó választás. Ha fordítva - elsősorban tablet kell, és csak grátisz a navi - akkor nem biztos, hogy ez a legjobb választás, bár egy külső akkuval a kis kapacitású akkumulátor probléma is orvosolható...

Új hozzászólás Aktív témák