Végre... 
Ilyenre sem sűrűn van alkalom a Canon házatáján, hogy új funkciókat kapjon egy gépük...
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Végre... 
Ilyenre sem sűrűn van alkalom a Canon házatáján, hogy új funkciókat kapjon egy gépük...

Milyen határok nélküli videófelvételről beszélnek? A kártya végtelen kapacitású lesz?

Eddig M mód tiltott volt videofelvételnél, ezért sokan ősöreg Nikkor vagy M42 objektíveket használtak a rögzített rekeszhez (sőt, eddig minden tükrös gépben megjelent videofelvétel üzemmódnál így van).

kötözködsz? nyilván a memóriakártya korlátait figyelembe véve "korlátlan". amúgy a hírben le vannak írva konkrétan a korlátok és azokhoz képest korlátlan.
http://mlzphoto.blog.hu/
ezért fontos volt beírnod. csak nehogy megunjon egy moderátor.
Like me, I got a MkII for video and resolution and a D700 for the times I want a camera that actually works when I need it to.

Szedem is le az új firmwaret. Már csak egy 5DII kellene
Beginning is easy - Continuing is hard.
na lehet kiprobalom ezt a videot 

Ha ismernéd az 5D mark II-t tudnád, hogy 1 file maximum 4 gb lehet, vagy maximum 12 perces videó 1080p-ben vagy 24 perc VGA-ban.
És ezek NEM változtak a firmware frissítéssel SEM.

Kép kisebbre cserélve.
[ Módosította: philoxenia ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏

Egyértelműen így van. De ez nem az 5D mark II "hibája", a CF kártyán található fájlrendszer (Fat32) nem tud 2 gigánál nagyobb fájllal mit kezdeni.
"Szerinted, "a szervezet" honnan "látja", hogy izmot kell építenie és nem zsírt? Nézegeti a Kiskegyedet, hogy milyen ott a férfiideál?" by philoxenia

Gondolom nem 2 gb-ot, hanem 4 gb-ot akartál írni. Én 4 gb-nak tudom a határt.
De, az 5D mark II hibája, mert más gyártó érdekes módon meg tudja oldani, hogy automatikusan DARABOLJA a videót... Tehát ha veszel 11 gb videót, akkor lesz 4+4+3 gb-os file... Nem nagy szám ez, mégsem oldották meg...
Nem baj, majd ezt az egyszerű darabolást eladják, mint 5D mark III feature... Bár igaz, a legtöbb esetben inkább kényelmetlen mint gond a 12 perc / 4 gb-os limit.
A 12 perces limit pedig mindenképpen "érdekes", hogy miért van. Ezt tudja valaki pontosan, hogy mi az értelme? Jogi, hogy ne legyen videó kamera? Vagy más?
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ Gordon (eleinte azt hittem) ▉ ▊▋▍▎▏