Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Már várom a bankszámlámat fenyegető trójaik és álvírusírtók korát! :(

Kétszintű hardverkulcs, magyarán óvatosan flasheljem az okostelefonom, különben csöcsre szaladtam? És ha már itt tartunk, Hardveraprón hogy hirdessem meg a cuccaim? Ultrabook hozzá való telefonnal eladó! Számlaszám a gyorsindítóban!

Már ha jól értem a projektlényegét.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#2) Mittu88 válasza macilaci78 (#1) üzenetére

Mittu88
(senior tag)

Szerintem bármelyik telefonnal, vagy speciális kártyával használható lesz, a lényeg az lesz, hogy lehúzod a laptop NFC egységénél (esetleg beütöd utána a pin-kódot, az hasznos lenne) azt' csókolom.

[ Szerkesztve ]

(#3) Daywalker válasza macilaci78 (#1) üzenetére

Daywalker
(HÁZIGAZDA)

Ez a csöcsre szaladni, ezen jót röhögtem, a mai nap csúcspontja!:DDD

Az egy dolog, hogy bármit lehúzhatsz, de a biztonság végett ezek nyilvánvaló módon párosíthatóak is lesznek, tehát ha nem kell már az ultrabookod, akkor kitörölheted az autentikációs dolgokat.

(#4) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

És akkor ha valaki ellopja a telefonom, ultrabookom? nyilván letiltatom, de ez idő mire észreveszem-szólok és ténylegesen letiltják.

Egyébként itthon mely szolgáltatók ( ha kell hozzá) támogatják ezt, és itthon lehet már valahol nfc-sen fizetni ( pl lehúzom az n9-em és csókolom)?

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#5) macilaci78 válasza Daywalker (#3) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Bízom benne, hogy lehet ezeket "resetelni". De az iPhone-os dolgokból kiindulva, ahol rögzíti a júzer tudta, akarata nélkül a készülék helyzetét elképzelhetőnek tartok itt is turpisságokat. :(

Agyaltam, mire sikerült szalonképessé tennem a megfogalmazást, de a külső nemi jegyektől így sem tudtam elszakadni.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Nem értem, hogy most melyik irányba akarnak menni? A gyors és "könnyű" vásárlás a lényeg, vagy a biztonságos vásárlás, ami ugyanolyan könnyű, csak kell hozzá 50-es IQ is.

Ki volt az az idióta aki az NFC-t elvitte a komoly vásárlások felé a metrójegyek és a virsli-sör irányából. Az pedig kit zavar, hogy meg kell jegyezni egy rövid titkos kódot a vásárláshoz, amikor pont az ő érdekét szolgálja? Mondjuk gondolom aki nem képes megjegyezni egy 4 jegyű számot, az van olyan buta hogy azt gondolja ez az irány neki jobb.

(#7) Duracellm... válasza Tigerclaw (#6) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Teljesen egyet értek!

Ez egy egy irányú dolog, és könnyen le lehet olvasni a kulcsot akár 10 cm-ről is, erre pont alkalmatlan.

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.