Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

alakul a molekula :C

(#2) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kicsit nagy az a 14 hüvelyk ide szerintem...

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#3) hejesírásó

hejesírásó
(őstag)
LOGOUT blog

aple feeligje van! :R

(#4) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

és vajon ez is csil-ivili mindenütt vagy ebből lesz matt is?

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#5) Zanik

Zanik
(őstag)
LOGOUT blog

Csak nekem tűnik túl hasonlónak a kiépítése (a kijelző méretét leszámítva) az U230-as Wind-éhez?!

"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

(#6) brd válasza hejesírásó (#3) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

Szerintem ez inkább hátrány. :D

A kütyü egyébként nem rossz, végre nem egy csoffadt Intel GPU-s notesz, és el van látva szinte minden földi jóval.

[ Szerkesztve ]

One trend a day keeps the doctor away

(#7) avman válasza Oliverda (#2) üzenetére

avman
(őstag)

így van. 13.3" dö beszt.
monnyuk nemtom, h az acer hasonló cuccával tud-e árversenyre kelni. amivel csak annyi baj van egyelőre, h a hűtés idegesítően felülszabályozott ac/dc módban. inkább használom akkuról, mint h 50 fok környékén idegesítsen a venti-

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#8) .mf

.mf
(PH! addikt)

FAIL HARDER.
Nyomatják a "thin" dolgot, ezért ki is spórolnak belőle minden merevítést és olyan gyenge a váza, hogy ránézek és behorpad; a másik oldalon viszont 14"? Ezeknek elmentek otthonról? Attól, hogy vékony, attól még mindig rohadt nagy!
Másrészt, már elérhetőek a 45nm-es AMD ULV processzorok, mégis ezeket a régi 65nm-es 18W TDP-s vackokat használják...

(#9) lapa

lapa
(PH! kedvence)

mennyit fogyaszt egy ilyen pontosan? el tudnám képzelni htpc-desktop gép-szerver kombónak.

www.lapanet.hu

(#10) lapa válasza lapa (#9) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

azt írják 18w, az nem rossz. gondolom idlében van megadva. de a táp is csak 40w, érdekelne nagyon a hd jáccódás közbeni fogyasztás.

www.lapanet.hu

(#11) joe69

joe69
(senior tag)

max 2 giga ram?:Y

I LOVE NYC

(#12) Pixelmaster

Pixelmaster
(tag)

Szerintem ennél még nem is gáz ha csili-vili lesz, mert a fehéren nem látszanak ugy az új lenyomatok mint a fekete csilogóson, és a fényes ilyen szempontbol talán könyebb letörölni mint a mattot :) és végülis a csillogós szép ha tiszta...
mindenesetre jól nézz ki ez a fehér, tetszik!

-=The digital artist of the darkside=-

(#13) brd válasza lapa (#10) üzenetére

brd
(PH! kedvence)

18w, idle-ben, LED-es kijelzővel? Szerintem katasztrófálisan rossz. ;)

One trend a day keeps the doctor away

(#14) VaniliásRönk válasza brd (#13) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az a 18W a CPU maximális fogyasztása lesz. [link]

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#15) .mf válasza lapa (#10) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Olvasd el kicsit alaposabban, a 18W az Athlon Neo CPU max TDP-je, ahogy írtam is pár hsz-szel feljebb...

(#16) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Jó drága lesz.

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#17) Champipi válasza hejesírásó (#3) üzenetére

Champipi
(fanatikus tag)

Ezt te sem gondolod komolyan! :Y Az MSI gagyiságának epöl fílingja? Mekkora poén! :D

(#18) aram01

aram01
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ari :))

http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

(#19) Antibazsi

Antibazsi
(fanatikus tag)

Na ennél a képnél jön elő,h milyen szar a tn-es monitorom. hó fehér háttérben hófehér noti. semmit nem látok belőle csak egy msi feliratot meg lejjebb pár csatlakozót a levegőben. még a konturját sem tudom kivenni. :DDD na ha kihajolok oldalra akkor látok vmit. :C

Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

(#20) VaniliásRönk válasza Antibazsi (#19) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Ez kérlek modern művészet, fehér alapon fehér noti. :DDD Vedd lejjebb a fényerőt vagy a kontrasztot, ennyire nem lehet szutyok az a panel. :D

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#21) Major Major

Major Major
(őstag)
LOGOUT blog

nocsak, nocsak, épp valamelyik nap reklamáltam az AMD vékony platformot. úgy látszik a kedvemben akarnak járni :)

The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

(#22) atkahun

atkahun
(kvázi-tag)

Hát az biztos hogy valamivel jobb, mint az x320 vagy az x340.
A memóriák terén még mindig pocsék, de már fejlődés a mobility radeon hd 3200.
Még tovább pazarolják a pénzt az msi-nál, és a sok szemét után talán kihoznak vmit ebből a szériából.(pl:x940 :DD )

Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

(#23) lapa válasza .mf (#15) üzenetére

lapa
(PH! kedvence)

az olvasás megy külön beszólogatás nélkül is, az általam olvasott forrás (anandtech vagy nemtom már) a notebook fogyasztását emlegette eképpen. ettől függetlenül arany betűid nem válaszolják meg a kérdésem, szóval mág mindig nem tudom mennyi az idle és hd lejátszás melletti fogyasztás.

www.lapanet.hu

(#24) Cyberb0b

Cyberb0b
(kvázi-tag)

Nemrég láttam ugyanezt a gépet a vonaton hazafelé, de azon intel ULV matrica volt. intelbe is ugyanez lesz a tipusa vajon? :F

♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

(#25) glam.dalma

glam.dalma
(újonc)

Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy mikor fog megjelenni és mennyi lesz az ára?Külföldi oldalakon nézegettem és olyan $900 körülire írták...
Köszi a segítséget

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.