alakul a molekula 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Notebookok, tabletek » [Re:] Újra lendületben az MSI vékony és alacsony fogyasztású notebookjaiHozzászólások
Kicsit nagy az a 14 hüvelyk ide szerintem...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Borgi
(fanatikus tag)
hi
és vajon ez is csil-ivili mindenütt vagy ebből lesz matt is?
üdv,
Borgi
Resistance is Futile!!
Csak nekem tűnik túl hasonlónak a kiépítése (a kijelző méretét leszámítva) az U230-as Wind-éhez?!
"Nobody expects the Spanish Inquisition!"

brd
(PH! kedvence)
Szerintem ez inkább hátrány. 
A kütyü egyébként nem rossz, végre nem egy csoffadt Intel GPU-s notesz, és el van látva szinte minden földi jóval.
[ Szerkesztve ]
One trend a day keeps the doctor away

avman
(őstag)
így van. 13.3" dö beszt.
monnyuk nemtom, h az acer hasonló cuccával tud-e árversenyre kelni. amivel csak annyi baj van egyelőre, h a hűtés idegesítően felülszabályozott ac/dc módban. inkább használom akkuról, mint h 50 fok környékén idegesítsen a venti-
Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

.mf
(PH! addikt)
FAIL HARDER.
Nyomatják a "thin" dolgot, ezért ki is spórolnak belőle minden merevítést és olyan gyenge a váza, hogy ránézek és behorpad; a másik oldalon viszont 14"? Ezeknek elmentek otthonról? Attól, hogy vékony, attól még mindig rohadt nagy!
Másrészt, már elérhetőek a 45nm-es AMD ULV processzorok, mégis ezeket a régi 65nm-es 18W TDP-s vackokat használják...

lapa
(PH! kedvence)
mennyit fogyaszt egy ilyen pontosan? el tudnám képzelni htpc-desktop gép-szerver kombónak.
www.lapanet.hu

lapa
(PH! kedvence)
azt írják 18w, az nem rossz. gondolom idlében van megadva. de a táp is csak 40w, érdekelne nagyon a hd jáccódás közbeni fogyasztás.
www.lapanet.hu

Pixelmaster
(tag)
Szerintem ennél még nem is gáz ha csili-vili lesz, mert a fehéren nem látszanak ugy az új lenyomatok mint a fekete csilogóson, és a fényes ilyen szempontbol talán könyebb letörölni mint a mattot
és végülis a csillogós szép ha tiszta...
mindenesetre jól nézz ki ez a fehér, tetszik!
-=The digital artist of the darkside=-

brd
(PH! kedvence)
18w, idle-ben, LED-es kijelzővel? Szerintem katasztrófálisan rossz. 
One trend a day keeps the doctor away

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Az a 18W a CPU maximális fogyasztása lesz. [link]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

.mf
(PH! addikt)
Olvasd el kicsit alaposabban, a 18W az Athlon Neo CPU max TDP-je, ahogy írtam is pár hsz-szel feljebb...
Jó drága lesz.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

Champipi
(fanatikus tag)
Ezt te sem gondolod komolyan!
Az MSI gagyiságának epöl fílingja? Mekkora poén! 
ari 
http://prohardver.hu/tema/olaszorszagban_lakom_dolgozom_odavagyom_beszelgeto/friss.html#msg11

Antibazsi
(fanatikus tag)
Na ennél a képnél jön elő,h milyen szar a tn-es monitorom. hó fehér háttérben hófehér noti. semmit nem látok belőle csak egy msi feliratot meg lejjebb pár csatlakozót a levegőben. még a konturját sem tudom kivenni.
na ha kihajolok oldalra akkor látok vmit. 
Always have your stuff when you need it with @Dropbox. 2GB account is free! http://db.tt/ckBgsUO

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)
Ez kérlek modern művészet, fehér alapon fehér noti.
Vedd lejjebb a fényerőt vagy a kontrasztot, ennyire nem lehet szutyok az a panel. 
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
nocsak, nocsak, épp valamelyik nap reklamáltam az AMD vékony platformot. úgy látszik a kedvemben akarnak járni 
The recipe for perpetual ignorance is: Be satisfied with your opinions and content with your knowledge.

atkahun
(kvázi-tag)
Hát az biztos hogy valamivel jobb, mint az x320 vagy az x340.
A memóriák terén még mindig pocsék, de már fejlődés a mobility radeon hd 3200.
Még tovább pazarolják a pénzt az msi-nál, és a sok szemét után talán kihoznak vmit ebből a szériából.(pl:x940
)
Keresek corsair 3500ll pro memó párhoz eredeti csomagolást és Crysis 2 Nano Editiont!

lapa
(PH! kedvence)
az olvasás megy külön beszólogatás nélkül is, az általam olvasott forrás (anandtech vagy nemtom már) a notebook fogyasztását emlegette eképpen. ettől függetlenül arany betűid nem válaszolják meg a kérdésem, szóval mág mindig nem tudom mennyi az idle és hd lejátszás melletti fogyasztás.
www.lapanet.hu

Cyberb0b
(kvázi-tag)
Nemrég láttam ugyanezt a gépet a vonaton hazafelé, de azon intel ULV matrica volt. intelbe is ugyanez lesz a tipusa vajon? 
♦♣♠ A nő olyan, mint egy költői hasonlat. Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.. ;) I am 33% Geek ♦♣♠

glam.dalma
(újonc)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül,hogy mikor fog megjelenni és mennyi lesz az ára?Külföldi oldalakon nézegettem és olyan $900 körülire írták...
Köszi a segítséget