hiába extraprémium terméknél gyorsan fogni kell a kieső extraprofitot a világválság közepén, az viszi előre a t/o-t... 
Just realize it!

hiába extraprémium terméknél gyorsan fogni kell a kieső extraprofitot a világválság közepén, az viszi előre a t/o-t... 
Just realize it!
Na véégre kiadtak egy 2x2 gigás kitet is belőle...
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
jessz
de az a borda rajta akkor is bűnronda+ nem hűt semmit
Az az 1600 CL6-os kit kicsit tudhat valamit. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN
Szépek és jók
Szimpatikus gyártó a Corsair!
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

Eléggé durván néznek ki!
Mindíg azt kell tenni, amit éppen akkor kell! - AMD forever!!!- - Vannak eladó cuccaim!
A 2x2 gigás kit ára $349.99. 
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
nyílván volt már dominator ram a kezeid között 
Oliverda
vajon a kiegészítő hűtések a ram tetejére, azok is 3-asával értendőek vagy darabja 19 v 24 usd?
14adam
főleg hogy az elpida hibája volt mert a hyper chipek döglöttek sorra...
[ Szerkesztve ]
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Mindig is bejövősek voltak a Corsair cuccai,ramtól elkezdve a tápig.Egy kis malör miatt nemkell elítélni a Corsairt
[ Szerkesztve ]
Hosszbordás szíj eladó: 1038mm---> T56 - www.pcvizhutes.hu
Jó hogy lehet kapni. 
"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

Nekem meg pont az tetszik rajta.
Btag: Szlobi#2888 <<-Evil is Back!->>
Milyennapvan?

Hát akkor azt hiszem továbbra se fenyeget, hogy márkás csúcskategóriás ramokat vegyek
. Hacsak nem esik az áruk fél éven belül csúcsdrasztikusan 
No Comment
Szerintem 3-asával, de nem vagyok benne teljesen biztos.
Lee56: Az a legnagyobb vicc hogy a 3x2GB 1866MHz 7-8-7-20 kit $30ral drágább... 
hát úgy azért barátságosabb lenne , mert mondjuk egy 250 dolláros ramkit mellé 75 dolláros kiegészítő az aránytalan durván.
Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready?
Tényleg szimpatikus gyártó, ha nagy hírverést keltett az ügyben, majd hihetetlen gyorsan megoldotta a problémát. Jó is volt egy frankó reklámnak neki. Mindenkinek lejön, hogy milyen király. 
<-ƘƘ-> Rendszerment
ahogy elnézem mindkét hűtő csak 5 foglalatot takar le a 6ból. azért erre figyelhetnének.
Atis707: az a baj hogy nem csak az airflowos.
a vízhűtés tuti nem fog át 6 slotot.
[ Szerkesztve ]
question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4
Ez az Airflow-os cucc 5 slotot legalább elfoglal a 6-ból, ahogyan előttem megjegyezte valaki. Vajon 6 db-ot is tud hűteni akkor?...

Sztem is 
(#7) Oliverda: Akkor lényegében nincsen 
[ Szerkesztve ]

Vegyél 2 db-ot a 3×2-es szettből, azokból szedj ki egy-egy modult, add el mindegyiket 2×2-es szett áron, és voilá...
60 dodóért megvan a 2 RAM-od ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja, és mindenki jól jár, mert az így kapott 2×2-es szettek magasabb órajelen mennek mind az "eredeteiek" 
[ Szerkesztve ]
Device: ZTE Blade | Android ver: 2.3.7 | FW: gen2@128MB system | Kernel: 2.6.35.7 | ROM: IceArmor II ReBoRn (by Apeelme&Kelzsoca) | Theme: OrangeKiss

A gyártó a négy újra forgalomba hozott memóriakészletét az elődöktől eltérő sorozatszámmal látta el, hogy a régebbi, esetlegesen hibás chipekkel szerelt moduloktól könnyen megkülönböztethetőek legyenek.
bár olvasnák ezt a az nv marketinges fejesei... 
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
Akkor már megint kihoznának 3-4 "új" modellt.... 
"A világnak több szerény zsenire van szüksége. Olyan kevesen maradtunk." (Oscar Levant)
volt pont ezért mondom

tényleg igényel pár RAMocska ekkora hűtést ?
mert ha igen, akkor ez nagyon beteg... 
-=The digital artist of the darkside=-
Azért mert divat, hogyha tetszik valakinek... 2000 ft-s Nexus borda 1000x jobban néz ki, és jobban is hűt btw.
De hogy a témához is hozzászóljak, örülök hogy az Elpida orvosolta a hibát, a Corsair pedig hatalmas felelősséggel felvállalta ezt az egészet. Még egyszer riszpekt nekik. 
jogos
nekem home kiadású bordák vannak a Geileken és a Ocz -n is

öcsém az alsó 2 kép nagggyon dúrván néz ki
elképesztő hogy már egy ramra is ilyen hűtéseket aggatnak 
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)

szeressük a Corsairt 
''Ha egyszer meghalok, ne kérdezd meg, miért büdös a lábam!'' | Feel the power! Intel Core i7 | Windows 2008 R2 | MCSA+M / MCTS Exchange 2007 / MCITP-SA/VA/Ent Messaging Admin 2010 | PSN: anulu1982 | STOP ACTA!

Nekem ma jött meg az új sorozatból a ramom, amit kipróbáltam és tökéletes!!! 
A régi hibás volt vissza lett küldve a gyártóhoz. Bő egy hónap telt el azóta, mire ma megkaptam.
De legalább megvan a "kicsike" , és tökéletesen működik!

Üdv!
[ Szerkesztve ]