Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) xuldar

xuldar
(őstag)

Korrekt gépnek tűnik, és az ára sem vészes. Utoljára másfél éve néztem a 12"-os subnotik árait, el voltam hűlve a 3-500e Ft-os áraktól.
Az ATI Steam nem ATI Stream akart lenni?

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#2) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez tetszik, s még nem is vészes az ára! Remélem lesz róla majd teszt...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#3) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

optikai meghajtó ha jól sejtem nincs benne...de lehet megéri leválltani mostani notebookom

(#4) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Alakul... de szerintem az első igazán jó AMD ultrathin platform az a Geneva lesz 45nm-es CPU-val és DX10.1 képest RS880/SB820 chipset kombóval.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#5) TomBoy1986

TomBoy1986
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez szerintem ideális lesz húgomnak, úgyis akar venni magának egy használható laptopot ebben az árban.

AMD Athlon64 II X4 620 @ 3.25GHz ; MSI K9A2 CF ; Sapphire HD4850 Vapor-X 512MB GDDR3 ; KingMax DDRII-800 4x1GB ; Seagate 320GB ; CoolerMaster RealPower RS-520W ; Gigabyte X5 ; Logitech Z-2300

(#6) VaniliásRönk válasza TomBoy1986 (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Kérdés kis hazánkban lehet-e 6 cellás aksival venni, mert az azért nem árt neki, külön rendelni meg eléggé ráfizetés.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) Abu85 válasza ftc (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azoknak ilyen pici méretben általában nem marad hely. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#9) marsu

marsu
(PH! kedvence)

Valóban sikeres széria volt az MSI Wind ...

Talán AMD rendszerrel még sikeresebb lesz!

:)

Press any key to continue ...

(#10) shteer válasza VaniliásRönk (#6) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

ide a 3 cella meg elég soványka :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#11) PH-User válasza VaniliásRönk (#6) üzenetére

PH-User
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Erre én is kíváncsi lennék.

Ha szeretnél az apróhirdetésedhez egy kicsit részletesebb leírást kreálni, akkor keress fel privátban és ha időm engedi segítek. Több információ = Több érdeklődő = Több vevő?! Szerintem egy próbát megér!

(#12) dansun

dansun
(lelkes újonc)

Na végre, azt hiszem a beszerzek egy ilyet ha tényleg 600dodó alatt lesz, bár már van egy U100-029 a családban, de az nekem túl pici.
Amúgy optikai meghajtónak ott a külső MSI X-Drive, igaz itthon csak feketében árulják, pedig fehérben nagyon szép ám!

...majdnem 9 év és még mindig újonc! :) ui.: most már lelkes

(#13) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nagyon kíváncsi vagyok erre az új platformra. Jó lenne majd egy teszt :)

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#14) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Végre egy netbook ami kicsit más mint a többi 1000 féle.

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#15) Borgi

Borgi
(fanatikus tag)

hi

Na ez tetszik, még a végén benevezek 1-re :) úgy is vettem már 2 windet :) 3 a magyar igazság ;)

azt lehet tudni hogy csilivili vagy matt-e a kijelzője?

üdv,
Borgi

Resistance is Futile!!

(#16) Ste

Ste
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Alakul a molekula, csak az akku is gírja a kiképzést :)

True Success is Blonde

(#17) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mini notebook MSI WIND U210-048CZ černý/ Athlon MV40/ 12" LED 1366x768/ 2GB/ 250GB 5.4k/ WF/ CAM/ WIN 7 HP

429,06 € ez nagyon jó ár[link]

Notebook MSI X410-017CZ/ Athlon MV40/ 14" LED 1366x768/ 2GB/ 320GB 5.4k/ WF/ CAM/ Vis HP

483,28 €

tudom egyikse U230-s de kb ilyen árban várható ez után az ára..... a második vonal mondjuk érdekesebb lenne friserbb chipsettel

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.