Bár Visual Studio-t nem próbáltam rajta, de nem csak Visual Studio-val lehet fejleszteni...
Én anno C++-ban elég sokat dolgoztam Devcpp-ben, az 100% jól menne rajta. De pl. van egy FPGA fejlesztőeszköze a Xilinx-nek (van olyan nagy, komplex, mint a VS), abban simán lehetett dolgozni benne.... (Igaz, fél nap volt, mire feltelepült, minden frissítéssel, de azt végigszenvedve, azóta teljesen jól megy. Ja, és Win7 van a masinán, 2GB rammal, többi gyári minden.)
És igencsak hasznos, nemcsak netezni, levelezni, PDF-eket olvasni, office-ozni, bármit lehet benne csinálni... A kijelző valóban nehezíti a boldogulást, de eddig mindig elfértem benne, ha az ember jól ismeri a programot, amiben dolgozik, vállalható.
(Bár van néhány idegesítő program, aminek pl. a párbeszédablaka több, mint 600 pixel magas, és nem lehet csak "TAB"-ozva leokézni, na az idegesítő...
)
Arról nem is beszélve, hogy a matt kijelzője miatt tudom szabadtéren is használni, akár magasabb fényerőn is, mert pici, és nem meríti nagyon az akksit. (Mpndjuk ez az új úgy látom, már fényes kijelzőt kapott, haleluja..)
Az akkuidőtől pedig.... Addig örülj, míg nincs rá szükséged... Én azért rendszeresen legalább 3-4 órákat használom, ami a jelenlegi 6-cellás akksival olyan 50%-osan viszem haza. De ha úgy adódik, akkor is tudom tovább ishasználni, és aggódnom se kell, hogy jajj, bekapcsolhatom-e a wifit, hogy kibírja estig, és nem kell a töltőt se cipelni, pakolászni stb, hidd el, jelentősen kényelmesebb.... 
Ezekre az előnyökre nehezen tudsz jobb alternatívát, 200 000Ft alatt....
Az MSI-m 92K volt, +4,5K a 2GB-os ram bele, 2 év garival....
[ Szerkesztve ]
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************