óóóó.... nem szeretem az acer-t, de örülnék ha ez lenne a következő laptopom 
csak feleződjön az ára az almás megfelelőhöz képest. 
[ Szerkesztve ]
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
[Re:] Hova tovább netbookpiac? Az Acer szerint még koránt sincs vége a dalnak...
Házimozi erősítő és minden, ami hozzá csatlakoztatható - hozzászólás előtt olvasd el a #1 hsz-t!
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]

óóóó.... nem szeretem az acer-t, de örülnék ha ez lenne a következő laptopom 
csak feleződjön az ára az almás megfelelőhöz képest. 
[ Szerkesztve ]

Impozáns!
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Vga????? Remélem nem egy intel hd vacak 
100% hogy de. Am. nem csúnya, csak kicsit másolás szagú, bár ha jó ára lesz, akkor alternatívája lehet az Air-nek, mert akinek nem kell OSX, meg sok pénzért hardver, az megkapja kevesebbért win7-tel ezt.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon jól néz ki. 
"A játékok nem tesznek erőszakossá. A lag igen."

Egy ilyen gépbe egészen biztosan nem tesznek külön VGA-t, az intel hd bőségesen elég arra, amire ezt a masinát szánják.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

El sem férne egy diszkrét....
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
nincs ezzel baj, nekem is kellene, ha a bill háttérvilágítós lenne, persze magyar kiosztással.
gyúrunk vazze

Aki viszont nem Apple párti, sőt mi több, ellenes, az pláne kisebb eséllyel fog beruházni egy ilyen notebookba, hiszen elég visszás lenne a dolog.
Pont hogy nem lenne visszás, mert sokkal jobb ár érték aránya van a dolognak és az apple utalók (szerintem) 99% nem a termékkel van baja (sőt) hanem a céggel és az árazási politikával 
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Miért a baromságokban követik az Apple-t, csak tudnám 
Értelmetlen méregetős-verseny, hogy kié vékonyabb, s sajnos ezzel a hülye dizájn-versennyel a használhatóság rovására mennek: portok száma és hozzáférhetősége, akku mérete, ház tartóssága és merevsége. 

Most komolyan, csak két féle ember létezik? Az egyik aki ismeri a mekbúkot, és a másik aki meg nem?
Az ártatlan naív, laikus vásárló már is létezik, aki bemegy egy bazi nagy butikba, meglátja ezt a vékony jószágot, aztán megveszi, mert neki tetszik, és nem látott még ilyet máshol?
Szegeden nagyon olcsó 1,5 szobás lakás kiadó június 1-től.
hely meg lenne neki, csak a gephazat nem lehetne megfogni, mert egyszerre melegitene a cpu, a vga, a hdd es a chipset 
4 sale http://tiny.cc/aprok

Nem az itt fórumozók vannak többségben ez igaz
Teszem hozzá, hogy eddig apple boltban lehetett ilyennel találkozni
.mf Nem tartom baromságnak, bár még nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!

Nem baromság ez, csak rétegtermék.
Aki ilyet vesz az inkább a hordozhatóság és a hosszú üzemidőt tartja szem előtt, abban meg elég jó ez a konstrukció. Ilyen kis méretben az alumínium váz miatt szerintem a merevséggel nem lehet gond, de portból tényleg nagyon kevés van.
...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...
Ott a hátulján van jó pár, ahogy látom.
Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

nem rossz, ahogy látom, hátul 2 usb, 1 hdmi, és 1 jack, oldalt meg egy kártyaolvasó van
amivel túl lehetne mutatni almáéknál, az az, ha különböző színekben is lehetne kapni (mivel alu így kézenfekvő az elox) és feketében, sötétszürkében jöhetne is 

Kövezzetek meg, de én nem értem ezt az Apple majmolást. Lehet, hogy az ízlésemmel van baj, de valahogy nincsenek rám hatással a termékeik... 
Alléz Olympique de Marseille!

Itt egy kép róla:

Végül is egy ilyen gépre úgysem hiszem, hogy túl sok mindent akarnának csatlakoztatni.
2usb meg egy hdmi, plusz a töltő csatija, oldalt egy 3,5ös jack csati és egy kártyaolvasó. Szerintem átlagfelhasználónak teljesen elég, hardcore júzer meg nem ezt veszi.

Ez annyira másolás, mint ha egy A4-es nyomtatópapírt gyártó cég beperelné a másikat. Az Apple gépekben semmi egyedi nincs, csak egy egyszerű, letisztult forma.
Egyébként tetszik. Videókártyától függően vennék is egyet akár.

bőven elég szerintem. pl egy fotósnak isten ajándéka, ha gyors át tudja húzni a készített képeit a memkariról, vékony így keveset foglal egy nagyobb fotós táskában, könnyű ami szintén nem hátrány, ssd-vel gyorsan elindul rajt az oprendszer, 13,3-as panel jó felbontással akár könnyebbé is teszi a stúdiómunkákat összekötve egy usb-kanóccal a fényképezővel. van aki nem a divatot keresi... én legalábbis nem azért venném meg. nekem elég lenne a feladataimra. de aki ekkora notebookot vesz az a hordozhatóságot tartja szem előtt, azoknak meg nem kell 20 millió usb.

USB VGA kártyát a népnek 
TRON addict

És a tartóssággal mi a helyzet , ezt egy kicsit meghajlítom és vége is van ...
Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio
"Más kérdés egyébként, hogy egy ennyire hasonló dizájnnal mi volt az Acer terve. Akinek ilyen gép kell, az valószínűleg eleve Apple-t vesz, mivel talán rászánja azt a plusz összeget."
Baromság. A MB Air ára a duplája az acernek... Én pl simán elgondolkoznék egy ilyen gépen, mert nem vagyok elvakult apple fan. Más kérdés, hogy jobban örültem volna, ha ezt a gépet, ami külsőre nagyon bejön, nem az Acer, hanem mondjuk a Dell vagy a Toshiba gyártaná. Az acerben kicsit nehéz megbízni, bár mostanában javultak e téren.

Gondolom a te laptopod acélvázas :')
Pár múlva használtan talán veszek egyet.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

4 darab csucskategorias amd radeon lesz benne!!! hogy tudjál rajta krályziszt jáccani!!!!4444444

ZweiTiger - "Gondolom sokan megcsodálják majd a 60 éves laptopot. Apple? Apple? óh nahát... fél pláza körbeállja majd." (Thinkpad X220 vs. Macbook Air)

a "négynégynégynégy" kimaradt 
TRON addict

Egy pár múlva? 
Nem arra kell a normális vga. De csak nyugodtan verd a fejed a falba.

720p, web, flash, office, html5.... Mire másra használnál egy ilyen gépet amire nem elég a hd cucc?

encode 
TRON addict

Akkor kezdődhet a Klonok háboruja. 
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Vagy a rádugott 26-os monitoron a 3D tervezés
Silentfrog: az a hardverapro mobilos rovatában szokott menni 
[ Szerkesztve ]

Akkor majd irok oda a jogdijakért! 
[ Szerkesztve ]
Aki másnak vermet ás az sirásó!

Nagyon összekapta magát az acer az elmúlt 2-3 évben! (Pont úgy mint az ASRock)

Nem mellékesen az asrock-nak is vannak notebookjai! Nem tudom ki látott már ilyent, én már igen 
Tetszetős cucc, az Apple persze meg perelni fog... 
alba gu brath

na ezt nagyon elkapta az acer.jól sikerült
Lássanak hát csodát,kicsik és nagyok,a becsületes ember én magam vagyok "bendeguz"

és meg is fogja nyerni:

Nekem tetszik 
Don't worry, be happy! ( with Optimus 2X/GT540, Lenovo Y560/T400, stb...:)

Ez már a vicc kategória komolyan. Ha iPad ilyen lekerekített, akkor mások csak tojás alakú tabletet gyárthatnak?
TRON addict

Undorito a kobon szerintem...ezentul csak 3centis tojas alaku felmagos hullamos kepernyoju fekete feher mobilokat tabokat lehet gyartani mert ha nem akkor perel.
JOHN CENA -Rise Above Hate- pólók eladók:) -Me against the world-
"Akinek ilyen gép kell, az valószínűleg eleve Apple-t vesz, mivel talán rászánja azt a plusz összeget. Aki viszont nem Apple párti, sőt mi több, ellenes, az pláne kisebb eséllyel fog beruházni egy ilyen notebookba, hiszen elég visszás lenne a dolog. Minden esetre biztosan meglesz a saját vásárlóköre ennek a konfigurációnak is."
Most akkor ki fog ilyet venni? Mert ha az előbbi sem, meg az utóbbi sem, akkor ki marad?
A én véleméníem szerint inkább vesz ilyet az, akinek tetszik az Apple termék csak az árával nincs kibékülve meg a háttérben húzódó dolgokkal. Amúgy szép kis noti ez..
[ Szerkesztve ]
..--OLDSCHOOL FOREVER--..

Nekem sem az a bajom vele, hogy nem epül, hanem, hogy acer
Szép gép, nagyon tetszik.
persze, hisz ők találták ki a vékony notebookot, nem a technológia fejlődése miatt lehet miniatürizálni!

Majd ezt is betiltják Európában